RTX 3060 nasıl kırılır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

HitmanTR

Picopat
Yer
Hard Disk
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba gözlem ve deney yapmayı çok seven birisiyim, elimde MSI GeForce RTX 3060 Gaming X OC 12 GB ekran kartı var. Ve bazı nedenlerden dolayı ekran kartının aynısından bir tane daha almış bulunmaktayım. Elimde 2 tane RTX 3060 oldu bunlardan eski olanını yani ilk aldığımı kendimi geliştirme amaçlı kırarak içine bakmak istiyorum, yani içinde ne var nasıl bir mimarisi var gibi şeylere bakmak istiyorum. Bilgisi olan bu ekran kartını nasıl kırabileceğimi kaç parçaya ayırmam gerektiğini yazabilir mi? İlk önce arka panelini mi sökmeliyim? Aydınlatırsanız sevinirim.

Arkadaşlar merhaba gözlem ve deney yapmayı çok seven birisiyim, elimde MSI GeForce RTX 3060 Gaming X OC 12 GB ekran kartı var. Ve bazı nedenlerden dolayı ekran kartının aynısından bir tane daha almış bulunmaktayım. Elimde 2 tane RTX 3060 oldu bunlardan eski olanını yani ilk aldığımı kendimi geliştirme amaçlı kırarak içine bakmak istiyorum, yani içinde ne var nasıl bir mimarisi var gibi şeylere bakmak istiyorum. Bilgisi olan bu ekran kartını nasıl kırabileceğimi kaç parçaya ayırmam gerektiğini yazabilir mi? İlk önce arka panelini mi sökmeliyim? Aydınlatırsanız sevinirim.

Hiç ziyan olmasına gerek yok bana verebilirsin. 🤣🤣

İnternetten araştırıp bulabilirsiniz hocam. Parayı çöpe atacağınıza satıp, paraya ihtiyacı olan birine verseniz çok daha iyi olur. Bir de konu trol gibi geldi ama neyse.
Konu trol zaten bilerek açıyor profiline göz at sabahtan beri takip ettiğim kategorilerde ciddi bir sorun sanıp giriyorum. Ancak moderasyon ekibinin taktığı yok her seferinde düzgün bir dille izah etmeme rağmen kendilerine. Bir önceki konusu "Monitörü Yalıyorum" başlığı altındaydı.

Hocam uzaylılara söyleyin onlar size anlatırlar.
Bir de yaladığınız monitörü üstüne atabilirsiniz.
Hocam Konuları mizah ve eğlenceye açsanız daha güzel olacak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı