RTX 3060 sistem Fortnite ve CS:GO'da düşük FPS veriyor

İşletim sistemi
Windows 10
1694337746680.png

Hocam kullanmadım bilmem. Kullandıysanız deneyimli insanlara saygım sonsuz. Ben bile Kraken X53 kullanıyorum yeri geldiğinde sıkıntı çıkarabiliyor. Arasında bir mantık kurdum. Fakat deneyimliyseniz siz haklısınızdır büyük ihtimalle.

Kusursuz demiyorum zaten PC açılana kadar 2-3 kere kendini açıp kapatıyor o can sıkıyor biraz.

fiyat performans ürünü

Hocam adı kıytırık olabilir ama performansı mükemmel tek bir sorunu var PC açılırken kendini 2 3 kere açıp kapatıyor tamamen açılması için.
Hocam neyini savunuyorsunuz acaba? Sadece adı değil tamamen her şeyi kıytırık.
Hocam CPB'nin tek yaptığı şey frekans yükseltmek değil mi? 3.60 açıkçası bence 3060 beslemek için yeterli bir frekans.
Frekans yükseltmesi daha çok performans vermesi demek. İşlemciler belirli bir derecenin üstüne çıkınca daha az performans verir çünkü frekans kısar. Bu sayede ısınmayı engeller ama daha az performans verir. İşlemciniz zaten 3060'ı besler. Frekans düşürmeye gerek yok diye düşünüyorum. Bütçen varsa 214 XT alabilirsin. Buz gibi yapar.
İtopya'da ki yorumlara bakarak sıvı soğutma alacağıma forumlara bakarım. Her türlü daha iyi.

Frekans yükseltmesi daha çok performans vermesi demek. İşlemciler belirli bir derecenin üstüne çıkınca daha az performans verir çünkü frekans kısar. Bu sayede ısınmayı engeller ama daha az performans verir. İşlemciniz zaten 3060'ı besler. Frekans düşürmeye gerek yok diye düşünüyorum. Bütçen varsa 214 XT alabilirsin. Buz gibi yapar.

İtopya'da ki yorumlara bakarak sıvı soğutma alacağıma forumlara bakarım. Her türlü daha iyi.
hocam çokta agresifleşmemek lazım bende başta kıytırık demiştim fakat arkadaş kullanmış. kavga etmiyoruz istişare ediyoruz

İtopya'daki yorumlara bakarak sıvı soğutma alacağıma forumlara bakarım. Her türlü daha iyi.

Bir sonraki ay SSD almayı planlıyorum, onunla birlikte alabilirim, ne termal macun önerirsiniz?

Agresifleşmelik bir durum yok hocam. Bu "sıvı soğutma" yerine daha kaliteli hava soğutma var.
siz de haklısınız bu soğutma belki başarılı olabilir ama uzun ömürlülüğü tartışılır

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı