Kendim yaptım. Template'i başka siteden aldım ama sisteme göre paylaşıyorum ayarları buradaHocam bu ayarları nereden buldunuz acaba? Teşekkürler bu arada.
Kendim yaptım. Template'i başka siteden aldım ama sisteme göre paylaşıyorum ayarları buradaHocam bu ayarları nereden buldunuz acaba? Teşekkürler bu arada.
Ben oynuyorum, göremedim o ayarı. Ben açtığımda görüntü biraz fazla bozuluyordu. Kullanmamayı tercih ediyorum.Keskinleştirme ayarı geldi diye duydum. Yani etraf o kadar da bulanıklaşmaz.
Hocam bu ayarları nereden buldunuz acaba? Teşekkürler bu arada.
Hocam dediğiniz ayarları yapıyorum ancak oyuna girdiğimde gelişmiş grafikler kısmı kilitli gözüküyor. Ben gidiyorum vulkan'a ayarlıyorum ancak oyuna girdiğimde orası kilitli oluyor. Neden acaba?Herşeyi Ultraya almayın. Sisteminizi gereksiz yormayın çünkü bazı ayarlar çok da birşey değiştirmiyor. İşte sizin sisteminize göre ayarlar:
- Texture Quality: Ultra
- Anisotropic Filtering: 16x
- Lighting Quality: High
- Global Illumination Quality: High
- Shadow Quality: High
- Far Shadow Quality: High
- SSAO: Medium
- Reflection Quality: Medium
- Mirror Quality: High
- Water Quality: Custom
- Volumetrics Quality: Custom
- Particle Quality: Medium
- Tesselation Quality: High
- TAA: Medium
- FXAA: Off
- MSAA: Off
- Advanced Settings: Unlocked
- Graphics API: Vulkan
- Near Volumetric Resolution: High
- Far Volumetric Resolution: High
- Volumetric Lighting Quality: High
- Unlocked Volumetric Raymarch Resolution: Off
- Particle Lighting Quality: Medium
- Soft Shadows: High
- Grass Shadows: High
- Long Shadows: On
- Full Resolution SSAO: Off
- Water Refraction Quality: High
- Water Reflection Quality: High
- Water Physics Quality: 3/4
- Resolution Scale: Off
- TAA Sharpening: Off
- Motion Blur: Off
- Reflection MSAA: Off
- Geometry Level of Detail: 5/5
- Grass Level of Detail: 8/10
- Tree Quality: Ultra
- Parallax Occlusion Mapping Quality: Ultra
- Decal Quality: Medium
- Fur Quality: Medium
- Tree Tesselation: Off
Oyunu yönetici olarak çalıştırın. Veya belgeler klasöründen RDR2'yi bulun ve ardından system.xml dosyasından unlocked yapın.Hocam dediğiniz ayarları yapıyorum ancak oyuna girdiğimde gelişmiş grafikler kısmı kilitli gözüküyor. Ben gidiyorum vulkan'a ayarlıyorum ancak oyuna girdiğimde orası kilitli oluyor. Neden acaba?
Hocam yönetici olarak çalıştırmak işime yaradı ancak şey soracaktım. Oyuna giriyorum ama nasıl diyeyim, sanki bir bulanık gibi. Saçlar, çimler böyle nasıl anlatsam bilemedim. Hafif bulanıklık var gibi, bir garibime gitti. Oyun içi ekran görüntüsü atmamı ister misiniz yoksa bir fikriniz var mı? Teşekkürler tekrardan.Oyunu yönetici olarak çalıştırın. Veya belgeler klasöründen RDR2'yi bulun ve ardından system.xml dosyasından unlocked yapın.
Biliyorum hocam normaldir sorumlusu TAA. Sen MSAA'yi açarsan sorun çözülür biraz. RDR2'de olan evrensel bir problem. Ama MSAA açmanı önermem FPS'yi çok düşürür. Tavsiyem TAA'yi normale alman.Hocam yönetici olarak çalıştırmak işime yaradı ancak şey soracaktım. Oyuna giriyorum ama nasıl diyeyim, sanki bir bulanık gibi. Saçlar, çimler böyle nasıl anlatsam bilemedim. Hafif bulanıklık var gibi, bir garibime gitti. Oyun içi ekran görüntüsü atmamı ister misiniz yoksa bir fikriniz var mı? Teşekkürler tekrardan.
Sağ olun hocam. Yaptığımda yazarım, teşekkürler tekrardanBiliyorum hocam normaldir sorumlusu TAA. Sen MSAA'yi açarsan sorun çözülür biraz. RDR2'de olan evrensel bir problem. Ama MSAA açmanı önermem FPS'yi çok düşürür. Tavsiyem TAA'yi normale alman.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.