Ayrancı Centipat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2024 #1 Valorant'ta 200 ile 150 FPS arasında alıyorum. RTX 3060 16 RAM i5 11400F Windows 11 kullanıyorum. Düşük ayarlarda 150 FPS düşük değil mi?
Valorant'ta 200 ile 150 FPS arasında alıyorum. RTX 3060 16 RAM i5 11400F Windows 11 kullanıyorum. Düşük ayarlarda 150 FPS düşük değil mi?
B belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.413 Makaleler 3 Çözümler 20 27 Mayıs 2024 #2 Ayrancı dedi: Valorant'ta 200 ile 150 FPS arasında alıyorum. RTX 3060 16 RAM i5 11400F Windows 11 kullanıyorum. Düşük ayarlarda 150 FPS düşük değil mi? Genişletmek için tıkla... Düşük. Termal macunlar yeni mi? Fanlar temiz mi? Arkada çalışan uygulama veya yazılım var mı? Artı 0 Eksi
Ayrancı dedi: Valorant'ta 200 ile 150 FPS arasında alıyorum. RTX 3060 16 RAM i5 11400F Windows 11 kullanıyorum. Düşük ayarlarda 150 FPS düşük değil mi? Genişletmek için tıkla... Düşük. Termal macunlar yeni mi? Fanlar temiz mi? Arkada çalışan uygulama veya yazılım var mı?
B Brky26 Centipat Katılım 23 Eylül 2023 Mesajlar 113 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2024 #3 Ayrancı dedi: Valorant'ta 200 ile 150 FPS arasında alıyorum. RTX 3060 16 RAM i5 11400F Windows 11 kullanıyorum. Düşük ayarlarda 150 FPS düşük değil mi? Genişletmek için tıkla... Normal hocam valorant işlemci yoğunluklu bir oyun Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu da örnek bir video Artı 0 Eksi
Ayrancı dedi: Valorant'ta 200 ile 150 FPS arasında alıyorum. RTX 3060 16 RAM i5 11400F Windows 11 kullanıyorum. Düşük ayarlarda 150 FPS düşük değil mi? Genişletmek için tıkla... Normal hocam valorant işlemci yoğunluklu bir oyun Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu da örnek bir video
KS KS Ayrancı Centipat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2024 #4 belirsizz dedi: Düşük. Termal macunlar yeni mi? Fanlar temiz mi? Arkada çalışan uygulama veya yazılım var mı? Genişletmek için tıkla... Bilgisayar 5-6 ay önce alındı temizledik de. Arkada da bunlar var. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2024-05-27 174537.png 23,6 KB · Görüntüleme: 29 Artı 0 Eksi
belirsizz dedi: Düşük. Termal macunlar yeni mi? Fanlar temiz mi? Arkada çalışan uygulama veya yazılım var mı? Genişletmek için tıkla... Bilgisayar 5-6 ay önce alındı temizledik de. Arkada da bunlar var.
B belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.413 Makaleler 3 Çözümler 20 27 Mayıs 2024 #5 Anormallik var senin sisteminle yüksek ayarlarda insanlar dediğin FPS'i alıyor garip Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Brky26 dedi: Normal hocam Valorant işlemci yoğunluklu bir oyun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu da örnek bir video. Genişletmek için tıkla... Hocam laptop da böyle olması normal çünkü laptopların ekran kartı Mobile olur ve masaüstünden daha çok ısınır. Artı 0 Eksi
Anormallik var senin sisteminle yüksek ayarlarda insanlar dediğin FPS'i alıyor garip Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Brky26 dedi: Normal hocam Valorant işlemci yoğunluklu bir oyun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu da örnek bir video. Genişletmek için tıkla... Hocam laptop da böyle olması normal çünkü laptopların ekran kartı Mobile olur ve masaüstünden daha çok ısınır.
KS KS Ayrancı Centipat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2024 #6 belirsizz dedi: Anormallik var senin sisteminle yüksek ayarlarda insanlar dediğin FPS'i alıyor garip Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hocam laptop da böyle olması normal çünkü laptopların ekran kartı Mobile olur ve masaüstünden daha çok ısınır. Genişletmek için tıkla... Hocam sıfırlamayı deneyeyim mi? Artı 0 Eksi
belirsizz dedi: Anormallik var senin sisteminle yüksek ayarlarda insanlar dediğin FPS'i alıyor garip Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hocam laptop da böyle olması normal çünkü laptopların ekran kartı Mobile olur ve masaüstünden daha çok ısınır. Genişletmek için tıkla... Hocam sıfırlamayı deneyeyim mi?
B belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.413 Makaleler 3 Çözümler 20 27 Mayıs 2024 #7 Ayrancı dedi: Hocam sıfırlamayı deneyeyim mi? Genişletmek için tıkla... Alakası yok bence işlemci soğutucun nedir? Stok soğutucu mu? Artı 0 Eksi
Ayrancı dedi: Hocam sıfırlamayı deneyeyim mi? Genişletmek için tıkla... Alakası yok bence işlemci soğutucun nedir? Stok soğutucu mu?
KS KS Ayrancı Centipat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2024 #8 belirsizz dedi: Alakası yok bence işlemci soğutucun nedir? Stok soğutucu mu? Genişletmek için tıkla... hazır sistem aldım tam bilmiyorum Artı 0 Eksi
belirsizz dedi: Alakası yok bence işlemci soğutucun nedir? Stok soğutucu mu? Genişletmek için tıkla... hazır sistem aldım tam bilmiyorum
B belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.413 Makaleler 3 Çözümler 20 27 Mayıs 2024 #9 Ayrancı dedi: Hazır sistem aldım tam bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Atar mısın sistemi? Artı 0 Eksi
KS KS Ayrancı Centipat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2024 #10 belirsizz dedi: Atar mısın sistemi? Genişletmek için tıkla... Amazon.com.tr bu fps de şuan Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2024-05-27 175404.png 2 MB · Görüntüleme: 24 Artı 0 Eksi