RTX 3060 sistemde Battlefield 5'te GPU kullanımı %30'u geçmiyor

İşletim sistemi
Windows 11

Savaşççı

Femtopat
Daha fazla  
Herkese merhaba. Battlefield 5 oynuyorum aldığım FPS 70-100 arası gidip geliyor. Oyunu Low'da da oynasam ultrada da oynasam GPU kullanımı %30'u geçmiyor. Darboğaz vs demeyin. Bir ton başka oyun oynuyorum ve böyle GPU'nun az kullanıldığı başka oyun yok. İnternette dolaşan yerli yabancı tüm çözümleri denedim. Ne yaptıysam olmadı.

Yüksek performansa al, NVIDIA ayarları gibi şeylerle gelmeyin. Bunları çocuklar bile biliyor artık. Son çare buraya konu açayım dedim belki bu konuyu yaşamış ve çözmüş birisi vardır. Yardımlarınızı bekliyorum.

Yaptıklarım:
-Oyunun ayarları texture ve mesh hariç Low.
-NVIDIA Denetim Masası performansta. Program ayarlarından BF 5'e harici ekran kartını kullan seçildi.
-Bfciler bilir user. CFG aktif.
-Oyundaki future render frame aktif.
-Oyun modunu kapayın diyen yabancı kaynaklar vardı kapadım ama hala aynı değişen bir şey olmadı.
Daha bir ton şey denedim ama aklıma bu kadar geldi.

Sistem:
-i5 12450H.
-RTX 3060 6 GB 80W.
16 GB RAM 3200MHz.
-1 TB SSD.
-W11

Herkese merhaba. Battlefield 5 oynuyorum aldığım FPS 70-100 arası gidip geliyor. Oyunu Low'da da oynasam ultrada da oynasam GPU kullanımı %30'u geçmiyor. Darboğaz vs demeyin. Bir ton başka oyun oynuyorum ve böyle GPU'nun az kullanıldığı başka oyun yok. İnternette dolaşan yerli yabancı tüm çözümleri denedim. Ne yaptıysam olmadı.

Yüksek performansa al, NVIDIA ayarları gibi şeylerle gelmeyin. Bunları çocuklar bile biliyor artık. Son çare buraya konu açayım dedim belki bu konuyu yaşamış ve çözmüş birisi vardır. Yardımlarınızı bekliyorum.

Yaptıklarım:
-Oyunun ayarları texture ve mesh hariç Low.
-NVIDIA Denetim Masası performansta. Program ayarlarından BF 5'e harici ekran kartını kullan seçildi.
-Bfciler bilir user. CFG aktif.
-Oyundaki future render frame aktif.
-Oyun modunu kapayın diyen yabancı kaynaklar vardı kapadım ama hala aynı değişen bir şey olmadı.
Daha bir ton şey denedim ama aklıma bu kadar geldi.

Sistem:
-i5 12450H.
-RTX 3060 6 GB 80W.
16 GB RAM 3200MHz.
-1 TB SSD.
-W11

Oyunu DX12 de mi çalıştırıyorsunuz eğer DX11 falansa DX12'ye alıp deneyin.

RTX açıksa kapatın.

NVIDIA GeForce Experianstan oyunu optimize edin.

Oyunu DX12 de mi çalıştırıyorsunuz eğer DX11 falansa DX12'ye alıp deneyin.

RTX açıksa kapatın.

NVIDIA GeForce Experianstan oyunu optimize edin.
Rtx kapalı. DX12`de daha kötü. Fps drop falan giriyor.

Düzeltme yapıyorum ekran kartı 105w. 80 değil.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı