RTX 3060 sistemde format sonrası FPS düştü

Yer
Ankara
Daha fazla  
Dün temiz format ile Windows 10'dan Windows 11'e geçiş yaptım. Ancak oynadığım oyunlarda FPS değerlerim Windows 10'a göre bayağı bir düştü. Dead by Daylight'da mesela 120 FPS sabit alırken şu an droplu bir şekilde alamıyorum. CS de 350-300 arası alırken şu an 300'ü göremiyor bile. Ne yapmam lazım dostlar?

Dün temiz format ile Windows 10'dan Windows 11'e geçiş yaptım. Ancak oynadığım oyunlarda FPS değerlerim Windows 10'a göre bayağı bir düştü. Dead by Daylight'da mesela 120 FPS sabit alırken şu an droplu bir şekilde alamıyorum. CS de 350-300 arası alırken şu an 300'ü göremiyor bile. Ne yapmam lazım dostlar?

Yaptığın performans ayarları eski driverların falan gittiği için olmuştur.

En son sürüm kurulu.

Yaptığın performans ayarları eski driverların falan gittiği için olmuştur.
Bütün oyunları Nvidia Control Panel'den maksimum performansa çektim hocam. Onun harici bir performans ayarım bulunmuyordu.

En son sürüm kurulu.

Bütün oyunları Nvidia Control Panel'den maksimum performansa çektim hocam. Onun harici bir performans ayarım bulunmuyordu.
Biosum güncel ama tekrardan update yapmama gerek var mı?

Aynı ekran kartı bende de var ve geçen hafta bende format atarak Windows 10'dan 11'e geçtim ben o kadar FPS düşüşü yaşamadım ama bende de biraz FPS düşüşü var çözümü bilmiyorum ama belki de Windows 11 olabilir 10'a tekrar geçsemmi diye düşünüyorum.

Hayır. Her şeyim Epic Games ve Steam'den yüklü.
Aynı ekran kartı bende de var ve geçen hafta bende format atarak Windows 10'dan 11'e geçtim ben o kadar FPS düşüşü yaşamadım ama bende de biraz FPS düşüşü var çözümü bilmiyorum ama belki de Windows 11 olabilir 10'a tekrar geçsemmi diye düşünüyorum.
Nereden geçildiği hakkında bi fikriniz var mı?

Şöyle bir video buldum yorumlara bakılacak olursa herkes memnun ve format istemiyor ama siz tekrar format atmak istiyorum temiz bir kurulum olsun derseniz format atarakda Windows 10'a geçebilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı