RTX 3060 sistemde PSU nasıl değiştirilir?

İlki özellikleri diğeri ise arkasındaki Power yazısı içini açmadım garantiti etkilemesin diye

PSU 650 watt galiba kasa modeline bakınca ve sistemine 650wattlı kasa çıkıyor yani 550 watt bile bu sisteme yeterliyken 650 watt fazlasıyla yeterli geliyordur.

İlki özellikleri diğeri ise arkasındaki Power yazısı içini açmadım garantiti etkilemesin diye

2. görselde AC/220V dediği watt olmuyor bu arada bilgin olsun volt o prizden gelen gerilim oluyor.

Son düzenleme:
PSU 650 watt galiba kasa modeline bakınca ve sistemine 650wattlı kasa çıkıyor yani 550 watt bile bu sisteme yeterliyken 650 watt fazlasıyla yeterli geliyordur.

2. görselde AC/220V dediği watt olmuyor bu arada bilgin olsun volt o prizden gelen gerilim oluyor.

Anladım teşekkür ederim ama yine de YouTube'deki testlere göre biraz düşük FPS alıyorum sebebi ne olabilir?

Anladım teşekkür ederim ama yine de YouTube'deki testlere göre biraz düşük FPS alıyorum sebebi ne olabilir?

MSI Afterburner açıp sıcaklık ve kullanım değerlerlerini atar mısınız hocam?

MSI Afterburner açıp sıcaklık ve kullanım değerlerlerini atar mısınız hocam?

Hiç kullanmadım ama böyle bir şey çıktı hiçbir şey ellemedim. Çünkü kullanmayı bilmiyorum bozulmasın.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-08-22 225325.png
    Ekran görüntüsü 2024-08-22 225325.png
    245,3 KB · Görüntüleme: 23

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı