RTX 3060 Sisteme 30 bin TL fazla mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Vatan piyasanin 3 katına satıyor yersen oda

Keşke daha iyi araştırsaymışım. Ama internette de aynı ürünler aynı fiyata satılıyor zaten mesela işlemci+ekran kartı bile 15 k ediyor nasıl 20 k olsun ederi?
Düzeltme: şimdi baktım da 5600 ile 5600x arasında ve 3060 aralarında baya fark varmış.
Hocam mümkünse iade edin, paranıza yazık olmuş gerçekten.

@647606 ne oldu savunduğun sistem ve monitörün hakkında yapacak savunma kalmadımı? 😆😆

Oturun ve ağlayın güzel kazık yemişsiniz tek fanlı RTX 3060 çöp monitör ne diyelim geçmiş olsun.

Hocam sabahtan beri kabul etmiyor şu an dayanamayıp ağlıyor herhalde.

Anlamadığım kazık mı yedim diye konu açıyorsun. İnsanlar sana kanıtla beraber kazık yemişsin diyor sen diyorsun ki yok yemedim yok şunu ekleyince böyle oluyor. Tek fanlı 3060, Rampage PSU ve sıvı soğutma, 30k...

Yahu güzel kardeşim kazık yedim diyorum bak lütfen anlayın artık. Kazık yedim diyorum. Sadece dediğim şu benim parçalar toplamı o kadar ediyor diyorum. Lütfen anlayın artık.

@647606 ne oldu savunduğun sistem ve monitörün hakkında yapacak savunma kalmadı mı? 😆😆

Hocam sabahtan beri kabul etmiyor şu an dayanamayıp ağlıyor herhalde.

Bence buna bir son versek iyi olur gereksiz tartıştık ben özürümü diliyorum. Dediğim gibi sistemi savunmuyorum sadece benim ekipmanlar o kadar ediyor dedim lütfen anla artık.

Siz internetten parçaların tek tek fiyatlarina baktığınız için yüksek gözüküyor. Son birkaç haftadır dolar artmadan oncesinde arkadaşlar bol bol 12-13bin TL'ye RTX 3060'lı hazır sistem paylasiyorlardi. 16-17k derken uydurup da söylemiyoruz. Simdi bir miktar artmış olabilir. Sizi de anlıyorum bir sekilde kendinizi avutmaya çalışıyorsunuz. İade zamanı da gectiyse en iyisi kabullenin yani elden ne gelir?

Avutmaya ihtiyacım yok pişman oldum zaten ama iş işten geçtikten sonra kendimi avutmaya gerek duymuyorum. Belki kendimi anlatış tarzımdan öyle hissettiniz. Kendimi avutmaya çalıştığımı hissettiniz. Zaten iade etmeye çalışacağım bilgisayarda bir kusur yok ve daha 1 hafta bile olmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yahu güzel kardeşim kazık yedim diyorum bak lütfen anlayın artık. Kazık yedim diyorum. Sadece dediğim şu benim parçalar toplamı o kadar ediyor diyorum. Lütfen anlayın artık.

Bence buna bir son versek iyi olur gereksiz tartıştık ben özürümü diliyorum. Dediğim gibi sistemi savunmuyorum sadece benim ekipmanlar o kadar ediyor dedim lütfen anla artık.

Avutmaya ihtiyacım yok pişman oldum zaten ama iş işten geçtikten sonra kendimi avutmaya gerek duymuyorum. Belki kendimi anlatış tarzımdan öyle hissettiniz. Kendimi avutmaya çalıştığımı hissettiniz. Zaten iade etmeye çalışacağım bilgisayarda bir kusur yok ve daha 1 hafta bile olmadı.

Bende özür dilerim sen bana akılsız tarzı bir laf söyleyince sinirlendim hakkını helal et kardeşim.

4000 serisi alınabilirdi zaten atmışlar.

Bak bilmemek ayıp değildir ama öğrenmemek ayıptır 5dk. araştırsan piyasayı zaten böyle bir şey yapmazsın hiç mi araştırmadın 3 4 katı fps alırdın o paraya ama sana üzülmüyorum biliyor musun fena kazık yemişsin geçmis olsun

Bak şimdi arkadaşım bir çok yorumu okudum ve sana açıklayarak yazacağım.

En azından kazıklandığını anladın orası iyi. Şimdi o ekipmanların tek tek fiyatlarına bakarsan yakın fiyata aldığını düşünebilirsin ama şöyle bir olay var ki toplama yani hazır sistem alınca baya uygun fiyata geliyor. Yani şuan rastgele GamingenTR gibi sitelere gir ve bir sisteme bak. Tek tek topladığında +2K, +3K fazla çıktığını görürsün. Bunlar kampanyalı sistemler oluyor.

Yani ekipmanlara tek tek baksak bile kazıklanmış durumdasın. Tüm parçaların olayını anlatmam gerekirse;

R5 5600X yerine R5 5600 takılıp 1000-1500TL kâr ederdin ve performans olarak %5 düşerdin. Yani her türlü kâr.

Ekran kartın kesinlikle ama kesinlikle kötü. 12GB olması hadi neyse ama tek fanlı model olması aşırı kötü olmuş. O fiyattan 3060Ti veya çok daha iyisi RX6700XT alabilirdin. 30K için 3060 çok düşük ayrıca. Ben şuan da sistemin parçalarını yorumluyorum.

RAM'lerin markası iyi ama ileride almak istersen bulamazsın. Crucial RAM bulmak ölüm gibi bir şey. MHz değerlerini bile söylememişsin ama umarım en düşük 3000MHz'dir.

SDD'de umarım düzgün markadır. Pek sanmasam da.

Rampage olan tüm ürünler çöp. Rampage'e iyi diyenler Rampage kullanıp kötü hissetmek istemeyenlerin dediği laf. Rampage bir insan neden alır bilmiyorum. Hele ki böyle önemli donanımlar (sıvı soğutma, kasa, monitör) gibi parçalar önemli. İade et derim sana. İleride pişman olursun.

Ayırca KDV falan demişsin de seni ilgilendirmez orası. Sen verdiğin paraya bakacaksın. Yani bu sistemi alsan sadece 26.599TL ödeyeceksin. Vatan iyi kazıklamış seni git iade et.

Bak mesela sana yazarken sağ da sistem çıktı fiyatına ve ekran kartına bak :)
1686793197428.png

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı