Yani sıvı soğutma RAM'i 32 yap SSD'yi 2 katına çıkar monitör ekle yine 22 23 olur tamam sisteme fazla vermişim ama yine de bunlar da eklenince 17 falan olmuyor.
Yani sıvı soğutma RAM'i 32 yap SSD'yi 2 katına çıkar monitör ekle yine 22 23 olur tamam sisteme fazla vermişim ama yine de bunlar da eklenince 17 falan olmuyor.
Her şey artsa bile 3060 Ti her parçası sizin sistemden kalite ASUS hepsi iyi monitör ile 23 k siz 30 k ya daha zayıf dandik PSU dandik monitör sistem almışsınız.
Rampage sıvı soğutma falan aşırı çöp bileşenler. Arkadaşların dediklerini anlamak mı istemiyorsun? 4060 Ti ve 3060 Ti sistemler atmışlar. İade edebiliyorsanız edin bunlardan birini alın. Bende internetten aldım sıkıntısız kullanıyorum.
Her şey artsa bile 3060 Ti her parçası sizin sistemden kalite ASUS hepsi iyi monitör ile 23 k siz 30 k ya daha zayıf dandik PSU dandik monitör sistem almışsınız.
Arkadaş satın aldıktan sonra bakıyor kendini avutmaya çalışıyor şu anda kabul etmek istemiyor yediği kazığı.
Arkadaş satın aldıktan sonra bakıyor kendini avutmaya çalışıyor şu anda kabul etmek istemiyor yediği kazığı.
Hocam i3-12100F + 3060 sistemi arkadaşa 14k'a aldırdım. 180Hz 1 ms IPS monitörle beraber 17K'a geldi. 30k ne hocam. Gidip tek tek aldıysanız fiyat normal (değil ama normal diyelim) hazır toplu sistemler bile vatanda daha ucuz.
Monitör çöp, fiyata katmaya gerek bile yok. Temizinden %100'lük kazık yemişsiniz, soğuk su için. Konuyu takip etmedim zaten söylenen şeyleri tekrarladıysam affola.
İtopya, Gaminggen, Sinerji tarzı yerlerde çok daha uyguna yada üst seviye hazır sistem alabilirdiniz bu paraya. Baya kazık olmuş ama bu mağazalar genelde böyle olur zaten, sağlık olsun. Bu sistemin ederi taş çatlasa 20 bin.
Siz internetten parçaların tek tek fiyatlarina baktığınız için yüksek gözüküyor. Son birkaç haftadır dolar artmadan oncesinde arkadaşlar bol bol 12-13bin TL'ye RTX 3060'lı hazır sistem paylasiyorlardi. 16-17k derken uydurup da söylemiyoruz. Simdi bir miktar artmış olabilir. Sizi de anlıyorum bir sekilde kendinizi avutmaya çalışıyorsunuz. İade zamanı da gectiyse en iyisi kabullenin yani elden ne gelir?