RTX 3060 Sisteme 30 bin TL fazla mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hem yarınız Rampage kötü diyor yarınız iyi diyor kime inanayım? Adamakıllı karar verilemiyor maalesef. Hem de internetten almak istemiyoruz.

Forumda kim Rampage iyi diyor acaba? Bas bas bağırıyoruz şu çöp markayı almayın diye, internetten almak istemiyorum diyorsun paran yoksa alacaksın, sonra vatana gittim 30k ya 3060 sistem aldım kazık mı diye sorarsınız.

İade edip bu sistemi almak çok mantıklı. 4060ti gayet kötü bir kart.

İade şansı yok mu ne zaman aldınız? Bir ara buna benzer bir konu vardı 30K'ya 1050ti sistem toplamıştı. Mağazaya geri gitmişti şikayetle sistemi toplayanlar falan kovulmuştu hatta.

Resmen tokatlanmışsınız.

Yuh daha iyisini bizim arakadaş Ekim'de vatandan 25e topladı şu an daha iyisini 21 buçuğa topluyom ben vatan kazıklıyor sizi.

Bu sistemin ortalama ederi 13-14.000₺ bandında olur. Biraz fazla vermişsiniz.

Monitör de varmış gerçi. 16-17 civarı eder.

Gaming gen'e bir girin bakalım kaç para ASUS hazır sistemler? 20 bin liradan aşağı sistem yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ulan bol keseden bir halt biliyormuş gibi sallıyonuz. Gaming gen e bir girin bakalım kaç para ASUS hazır sistemler. 20 bin liradan aşağı sistem yok.

Yok aynen MESUT CEVIK-MC7 / INTEL I3-12100F / ASUS GeForce DUAL RTX 3060 V2 OC 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR

i3 12. nesil kötümü ayrıca bütün kartlar ASUS. 20 k olan sistemler 3060'dan 2 kat daha güçlü.

20 22 arası fazla vermişsiniz hocam.
Bende fazla fiyattan söylüyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…