RTX 3060 Sisteme 30 bin TL fazla mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
20k eder 10k kazık 13 14k yazan arkadaşlar var fakat f/p hazır sistemlerde 1tb ssd sıvı soğutma olmuyor ve 32gb ram var monitor guzel degil pek ama 20k ederi var arkadaşlar fazla abartmış sanki
Abartı değil maalesef geçen hafta arkadaşa 26k ya
AOC 165hz monitör lü
5600 işlemcili
Rx6800 3 fanlı
Sistem topladık

Ondan önceki iki hafta öncesinde ben kendime 20 k ya
MSI tomahawk anakart
5600x işlemci
Xpg 3600mhz 32gb ram
Corsair 240mm sıvı soğutma
Samsung 980 pro 1tb SSD

2.el rx6700xt 2.el olmasa toplam oda 26 k olacak (monitörsüz ama kalite üst düzey en azından )

Sistem topladım

O sistem ederi Max 16-17 keşke alırken yazsaydınız.

Sakın alma hazır sistemler daha ucuz oluyor genelde.

sistemin ederi 14k veya max 16k diyen arkadaşlar için söylüyorum arkadaş vatandan almış zaten 10k da kazık yemiş diyorum güle güle kullanın knk

Hocam içimden bir tık kazık demek geliyor ancak oldukça kazık bu sistem. Zaten siz de anlamışsınız anladığım kadarıyla. İade edebiliyor iseniz iade edin. 30k bütçe ile 4000 serisine yönelirsiniz.

İnternetten alma taraftarı değil bizimkiler o yüzden tek tek topladım fiyatları. Teşekkürler.
Okuduğum yerlerin %50si iyi %50si kötü diyor bunu anlatmaya çalışıyorum. Haklı olabilirsiniz o konuda çok bir fikrim yok

İnternetten alamam

Kanka yukarıda kazık yemedim diye tek cümlem yok bakabilirsiniz

O fiyata sıfır 3070'li sistem alınır üstüne 165 Hz monitör bayağı pahalı almışsin ama hiç mi araştırma yapmadın bir bilene sormadın?
Tam olarak internetten sistem alınca ucuza geldiğini biliyorum ama yapamam bizimkiler pek o tarafta değiller. Ama bu kadar kazıklanacağımı bilmiyordum. Neyse ders olsun bu da bana

Bizimkilere soruyorum iade edelim mi diye internetten alalım. Diyorlar ki şimdi bir arıza çıksa falan gidip aldığımız yer daha mantıklı olur diyorlar. Pek anlatamadım onlara iade de edemeyeceğim geçmiş olsun Üstüne konuyu açmama bile kızıyorlar

Bir de sıvı soğutma kötü diyorsunuz ya o sıvı soğutmanın yerine işlemcinin fanını koysam daha mı iyi olur

Son düzenleme:
Okuduğum yerlerin %50'si iyi %50'si kötü diyor bunu anlatmaya çalışıyorum. Haklı olabilirsiniz o konuda çok bir fikrim yok.

Okuduğun konu nerede bana link atabilir misin? Okuduğum yer okuduğum yer deyip duruyorsun bakalım nereymiş ora?

Vatan öyle sanıldığı gibi çok da güvenilir bir firma değil elinizden geldiğince ailenize açıklayın (10kdan fazla kazık yediğinizi sırf elden diye 10k daha fazla vermenin enayilik olduğunu da açıklayın, gerekirse benimle alay ediyorlar Vatan PC bir güzel kazıklamış seni 10kdan fazla diye, üzüldüğünüzü görürlerse belki fikir değiştirirler), hatta direkt şu konuyu okutun:

Teşekkürler denerim. Bir de dediğim gibi rampage iyi demeye çalışmıyorum sadece öyle okudum ama hangi site onu da bilmiyorum/hatırlamıyorum.

Çok güzel kazık yemişsin 10k civarı bir tutar girişmişler sana anlayacağın fazlası vardır azı yoktur dolar 5₺ bile artsa kurtaramazsın o parayı bir dahakine araştırarak almanı tavsiye ederim, daha açık konuşmak gerekirse çok yakında 3060 hiçbir şeye yetemeyecek en azından ürünlere ederini verseydin için rahat kalırdı neyse soğuk su iç geçer

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…