RTX 3060 Ti Blender performansı nasıldır?

RTX 3060 Ti aldım daha denemedim. Sizce Blender'ı akıcı bir şekilde kullanabilir miyim?
Blender'ı rahat çalıştırır? Evet.

Neye göre akıcı peki? Standart Blender testlerinde;
3500-3800 veriyor.
3060 3000'e kadar geliyor.
3090 Ti ye göre karşılaştırırsan, o buna göre %200 daha fazla (7700 civarı) veriyor. Ona göre akıcı değil mesela.

Blender'ı rahat çalıştırır? Evet.

Neye göre akıcı peki? Standart Blender testlerinde;
3500-3800 veriyor.
3060 3000'e kadar geliyor.
3090 Ti'ye göre karşılaştırırsan, o buna göre %200 daha fazla (7700 civarı) veriyor. Ona göre akıcı değil mesela.

Hiç Blender kullandınız mı bilmiyorum ama teknik bilgiye gireceğim. Subdivide diye bir işlem var. Eski bilgisayarımda onu 6 kez art arda kullandığımda Blender kapanıyordu çünkü eski bilgisayarım çok kötüydü. Bu bilgisayarda nasıl olur mesela art arda 6 kez subdivide etmek.(umarım Blender kullanmışsınızdır yoksa boşa yazdım :D)

Hiç Blender kullandınız mı bilmiyorum ama teknik bilgiye gireceğim. Subdivide diye bir işlem var. Eski bilgisayarımda onu 6 kez art arda kullandığımda Blender kapanıyordu çünkü eski bilgisayarım çok kötüydü. Bu bilgisayarda nasıl olur mesela art arda 6 kez subdivide etmek.(umarım Blender kullanmışsınızdır yoksa boşa yazdım :D)
6 SubD aktif kullanıyorsan topoloji çalışman gerekiyor demektir, bilgisayarın yetersiz demek değildir.

VRAM'ini doldurmayacak şekilde kullanma çözümlerini öğrenirsen ekran kartından maksimum performansı alabilirsin.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı