RTX 3060 Ti düşük görüntü kalitesi

Leatherhead

Centipat
Daha fazla  
Merhaba,

RTX 3060 Ti bir ekran kartım var. İkinci el değil. Anlamadığım bir durum var:

2015'lerde kullandığım masaüstü bilgisayarım 1GB bir ekran kartıydı. O da NVIDIA'ydı. O ekran kartı Diablo 2'yi, Starcraft'ı şu an kullandığımdan daha iyi bir görüntü kalitesiyle veriyordu. Görüntü daha derin, renkler daha canlıydı. Bu konuda bir tecrübesi veya bilgisi olanlar benimle paylaşırlarsa sevinirim. Monitörüm ASUS TUF Gaming VG27AQZ 27" 1 ms 2K.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

2015'lerde kullandığım masaüstü bilgisayarım 1GB bir ekran kartıydı. O da NVIDIA'ydı. O ekran kartı Diablo 2'yi, Starcraft'ı şu an kullandığımdan daha iyi bir görüntü kalitesiyle veriyordu. Görüntü daha derin, renkler daha canlıydı. Bu konuda bir tecrübesi veya bilgisi olanlar benimle paylaşırlarsa sevinirim. Monitörüm ASUS TUF Gaming VG27AQZ 27" 1 ms 2K.

DLSS açık olabilir mi ya da NVIDIA denetim masasında NİS modu oluyor 3D ayarlardan.

Merhaba,

Hocam doygunluğu arttırabilirsiniz renkler daha canlı olur bende önceden normal ayarı doygunluk 50 de kullanıyordum şu an 90 da kullanıyorum geçen bir durum oldu 50'ye çektim aşırı renksiz ve kalitesiz geldi gözüme.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı