980 dediğiniz çözünürlük mü?
Doğrudan HDMI ile TV'ye bağlayıp sistemde ki diskle ve taşınabilir diskin sistemle bağlantısı kopmuş şekilde test ettiniz mi?
Bir de hocam V-Sync veya FPS limit mi açıyorsunuz neden hep 60 FPS lütfen açık olduğunu söylemeyin
Hocam monitörle alakası yok GPU'nun kullanımı bir şey engelliyor o da açmış olduğunuz V-Sync.
V-Sync açtığınız için drop öyle girmez ben GPU kullanımına takıldım için üsteledim hala sorun var RAM kullanımı absürt. Sistemde ki SSD ile test yaptınız taşınabilir diskle bağlantınızı kopardınız SSD testi yapmayı deneyin.
V-Sync'le alakasını düşünmüyorum fazla RAM kullanılıyor disk ve RAM testi yapmanızı öneririm.
Hocam monitörle alakası yok GPU'nun kullanımı bir şey engelliyor o da açmış olduğunuz V-Sync.
V-Sync açtığınız için drop öyle girmez ben GPU kullanımına takıldım için üsteledim hala sorun var RAM kullanımı absürt. Sistemde ki SSD ile test yaptınız taşınabilir diskle bağlantınızı kopardınız SSD testi yapmayı deneyin.
V-Sync'le alakasını düşünmüyorum fazla RAM kullanılıyor disk ve RAM testi yapmanızı öneririm.
Inanılmaz oranlar %90 CPU bu kullanimi yüzünden de GPU besleyemiyor 5GB fazla RAM kullanimi bir seyler dönüyor PC'de anlayamadım virus vb bir seye maruz mu kaldınız? Formattan sonra sonucu paylaşır misiniz?
Inanılmaz oranlar %90 CPU bu kullanimi yüzünden de GPU besleyemiyor 5GB fazla RAM kullanimi bir seyler dönüyor PC'de anlayamadım virus vb bir seye maruz mu kaldınız? Formattan sonra sonucu paylaşır misiniz?
2 GB'de daha fazla VRAM kullanmasi gerekiyor onu da ekleyelim. Islemci kullanımı bu kadar olmamalı RAM ve SSD testlerini yaptınız bunlarda sorun yok. Geriye kalan virus bir şey yiyor o sistemi.
Sistemi ilk kullandığınız da boyle sorunlar var mıydı?
Normalde GPU kendini optimal olarak besleyebiliyorsa CPU kullanımının bir önemi yoktur attigim videoda gibi GoW da islemci yarısını kullanarak ekran kartini tamamiyle besliyor ama sizin CPU kullanimi o kadar yuksek ki GPU'yu besleyemiyor. CS:GO, Valorant vb. oyunlar da GPU kullanimi %70,%80 ve %90'nın altındadır (yuksek segmentte ekran kartlar icin) islemci de bu degerlere yakindir ama sizin durum bambaska.