RTX 3060 Ti i5 12400F sistem oyunu alta alınca kasıyor

stogro

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bugün yeni bir masaüstü bilgisayar aldım ve PUBG girdim. İşlemci sıcaklığı 30-40 arası, ekran kartı 50-60 derece arasında geziyor. ancak Alt Tab yapıp Chrome'da gezmeye kalktığımda aşırı derece bilgisayar kasıyor. Ayrıyeten oyunlarda 3 fanlı ekran kartım olmasına rağmen sadece 1 tanesi çalışıyor bunun nedenini de daha çözemedim. Eski kullanmakta olduğum 1050 TI-i7 7700 Sistemde bile böyle bir kasma durumu yoktu. Bunda neden böyle bir sorun oldu anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim.

Sistem özellikleri şu şekilde:
i5 12400F.
MSI RTX 3060 Ti.
MSI 650W.
4x8GB RAM.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bugün yeni bir masaüstü bilgisayar aldım ve PUBG girdim. İşlemci sıcaklığı 30-40 arası, ekran kartı 50-60 derece arasında geziyor. ancak Alt Tab yapıp Chrome'da gezmeye kalktığımda aşırı derece bilgisayar kasıyor. Ayrıyeten oyunlarda 3 fanlı ekran kartım olmasına rağmen sadece 1 tanesi çalışıyor bunun nedenini de daha çözemedim. Eski kullanmakta olduğum 1050 TI-i7 7700 Sistemde bile böyle bir kasma durumu yoktu. Bunda neden böyle bir sorun oldu anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim.

Sistem özellikleri şu şekilde:
i5 12400F.
MSI RTX 3060 Ti.
MSI 650W.
4x8GB RAM.
PUBG içinde arka planda kullanılan FPS'i sabitleme var mı bilmiyorum fakat varsa ve yaparsanız oyun açıkken arka planda kasmaz.

PUBG içinde arka planda kullanılan FPS'i sabitleme var mı bilmiyorum fakat varsa ve yaparsanız oyun açıkken arka planda kasmaz.
Sadece lobi fps sabitleme ve oyun içi sabitleme yapılabiliyor onun dışında bir fps ayarı yok ek olarak.

Ekran kartı fanlarından neden sadece 1 tanesinin çalıştığını biliyormusunuz acaba?

Son düzenleme:
Sadece lobi FPS sabitleme ve oyun içi sabitleme yapılabiliyor onun dışında bir FPS ayarı yok ek olarak.

Ekran kartı fanlarından neden sadece 1 tanesinin çalıştığını biliyor musunuz acaba?

Hocam oyunu 4K'da veya 2K da oynuyor olabilir misiniz acaba?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı