Intel Core i7-10700F 2.9 GHz LGA1200 16 MB Cache 65 W Box İşlemci en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
MSI B460M-A PRO Intel B460 Soket 1200 DDR4 2933(OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
Önceki seçenekte Z serisi anakart önermemiştim fiyatından dolayı, bu şekilde daha iyi odu. Bence şu an F/P olarak yeni nesil kartlar için en iyi işlemciler İ7 serileri.
Intel Core i7-10700F 2.9 GHz LGA1200 16 MB Cache 65 W Box İşlemci en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
MSI B460M-A PRO Intel B460 Soket 1200 DDR4 2933(OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
Önceki seçenekte Z serisi anakart önermemiştim fiyatından dolayı, bu şekilde daha iyi odu. Bence şu an F/P olarak yeni nesil kartlar için en iyi işlemciler i7 serileri.
Katılmıyorum. Özellikle Z490 alınmadığı sürece i7 ve i9'lar tamamen saçma seçenekler. Sadece 200 TL daha fazla verip 5600X gibi bir oyun canavarını alabilecekken çok saçma. Bu arada 10600KF 10700F'den daha iyi performans veriyor oyunlarda. Yani nereden baksak elimizde kalan bir durum. Kesinlikle önermem.
Şu an bizim fiyatımıza göre alabilceğimiz en iyi işlemci 3700X + anakart. 4000TL bütçe söylemiştiniz. Ama tabii ki de az da olsa darboğaz yapacaktır. Oyun ayarlarını arttırarak onu dengeleyebiliriz.
Şu an bizim fiyatımıza göre alabilceğimiz en iyi işlemci 3700X + anakart. 4000TL bütçe söylemiştiniz. Ama tabii ki de az da olsa darboğaz yapacaktır. Oyun ayarlarını arttırarak onu dengeleyebiliriz.