RTX 3060 Ti için kaliteli ve sessiz PSU önerisi

Bütçe
1500

Maya

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Geçen hafta yeni bir sistem aldım. Lakin aldığım kasanın Game Booster markası olduğundan ve özellikle PSU'dan gelen seslerden rahatsız olduğum için yeni bir PSU almak istiyorum. Kasadan gayet memnunum ve hiçbir pişmanlığım yok sadece PSU'yu değiştirmek istiyorum. Sizden bu konu hakkında önerilerinizi bekliyorum. Ay sonuna kadar gelen önerilerinizi değerlendirecek ve karar vereceğim. Benim için önemli olan hususlar şunlar:

1) Sessiz olması.
2) 650W +80 Bronze.

İsteklerim bunlar sistemim ise.

Ekran kartı: Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti eagle OC.

İşlemci: AMD Ryzen 5 5600.

Anakart: Gigabyte B450M K

Kasa: Game Booster GB-W002b

Sizden öneri bekliyorum arkadaşlar, bütçem ise 1500TL civarı. Çok aşmak istemem ama bu civarlarda. Size son kez hatırlatmak isterim ki en büyük öneceliğim sessizlik.

Çok aman aman bir seçeneğiniz yok. Bu fiyatta rakipsiz. Ortalama bir sessizlik sağlıyor. O konuda kuş gibi bir model istiyorsanız bütçenizi arttırmanız gerekecek. En azından 2000 TL civarı.
Bu ürünü araştırdığımda çok fazla coil whine sorunu olduğunu gördüm yoksa bende bunu alıcaktım bütçe olarak belki 2.000 TL ye çıkabilirim yeterki sessiz bir ürün olsun.

Bu ürünü araştırdığımda çok fazla coil whine sorunu olduğunu gördüm yoksa bende bunu alıcaktım bütçe olarak belki 2.000 TL ye çıkabilirim yeterki sessiz bir ürün olsun.

Alacağınız herhangi bir üründe coil whine çıkabilir. Başka bir model alsanız da durum değişmeyecek yani.

Bu CX serisinden hem daha kaliteli hem de daha sessiz. Bu modelde de coil whine çıkabilir. Alacağınız başka herhangi bir modelde de... Şansınıza kalmış.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı