RTX 3060 LHR ile madencilik yapılır mı?

Bendeki MSI RTX 3060 Gaming X model kartta bellekler Samsung, +1000MHz çalıştırıyorum ve 35MH veriyor, bunu daha fazla arttırmanın bir sıkıntısı olur mu veya en fazla kaça kadar arttırılabilir, karta zarar vermek istemiyorum.

Bendeki MSI RTX 3060 Gaming X model kartta bellekler Samsung, +1000MHz çalıştırıyorum ve 35MH veriyor, bunu daha fazla arttırmanın bir sıkıntısı olur mu veya en fazla kaça kadar arttırılabilir, karta zarar vermek istemiyorum.
Biz de zarar vermek istemiyoruz ama 1250'de de sorunsuz çalışıyor.

Dosya Ekleri

• mng.PNG
    mng.PNG
    41,4 KB · Görüntüleme: 54
  • oc.PNG
    oc.PNG
    372,7 KB · Görüntüleme: 58
Elimden geldiğince yardımcı olurum hocam ama sens4k hocamı da etiketle sen 👍 Binance ile ilgili bir bilgim maalesef yok bu arada 2miners ve Ethermine dersen bakabilirim.
@sens4k @The Theseus Vaktinizi alıyorum ama eve geldim, durumu en iyi görseller anlatır sanıyorum ki. Bu kazım gücünün üzerine, olması gereken değerlere nasıl çıkabilirim acaba? :)

Not: Binance'da Bminer adlı uygulama ile kazım yapıyorum.

Dosya Ekleri

• Capture1.JPG
    Capture1.JPG
    25,1 KB · Görüntüleme: 55
  • Capture2.JPG
    Capture2.JPG
    91,2 KB · Görüntüleme: 56
@sens4k @The Theseus Vaktinizi alıyorum ama eve geldim, durumu en iyi görseller anlatır sanıyorum ki. Bu kazım gücünün üzerine, olması gereken değerlere nasıl çıkabilirim acaba? :)

Not: Binance'da Bminer adlı uygulama ile kazım yapıyorum.
Hocam 2miners ya da Ethermine'da kazım yapacaksanız baştan başlayalım. Parayı hergün hesabınızda mı görmek istiyorsunuz yoksa 2 haftada 1 ayda bir para çeksem yeterci misiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı