RTX 3060 Ti serisinde LHR'siz kart var mı?

Denizari

Kilopat
Katılım
9 Nisan 2017
Mesajlar
115
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bugün ikinci el ilanında bu karta denk geldim ve satıcı başlığa LHR'siz ibaresini eklemişti. Kendisine soeduğumda da kesin olarak LHR olmadığını, kartı Amerika'dan getirdiğini belirtti. Kart Gigabyte RTX 3060 Ti. Bu kartın LHR'siz olanı var mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Onun yerine RTX 3070'li laptop alın daha fazla mh veriyor bildiğim kadarıyla. En son 60mh verdiğini görmüştüm.
Fiyatları bütçemi çok aşıyor, bu kartı da 9 bin lira gibi bir fiyata alacağım. Bir polis memuru... Bu kart da eğer LHR barındırmıyorsa 60 MH/s değerine sahip zaten.
Ayrıca 120W civarı tüketiyor muş. Bu GTX 1660 Super'den bile daha iyi.
RTX 3060 Ti için mi söylüyorsunuz?
 
Tipik dolandırıcı ilanı, LHR'li olanları bile 13 14k iken sizce lhrsiz kartı size o fiyata verirler mi? Bir de polis olduğunu belirtmiş koşarak uzaklaşmanız lazım.
 
Tipik dolandırıcı ilanı, LHR'li olanları bile 13 14K iken sizce LHR'siz kartı size o fiyata verirler mi? Bir de polis olduğunu belirtmiş koşarak uzaklaşmanız lazım.

Adam İzmir de Karakol'dan görüntülü aradı üniforması üstünde :) Hatta başka ilde olduğumu, getle gönderirse alacağımı söyleyince üst kata çıkıp T.C. Mi rica etti, mesai arkadaşına GPT'me baktırdı. Yani peşin hükümlü olmamak lazım. Pat diye kimlik bilgilerimi de yazdı 😆
 
Adam İzmir de Karakol'dan görüntülü aradı üniforması üstünde :) Hatta başka ilde olduğumu, getle gönderirse alacağımı söyleyince üst kata çıkıp T.C. Mi rica etti, mesai arkadaşına GPT'me baktırdı 😆 Yani peşin hükümlü olmamak lazım.
Umarım yarın veya öbür gün pişman bir şekilde konu açmazsınız burada, umarım doğrudur bu ilan ve dedikleriniz :)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı