- RAM
- Gskill Ripjaws 32(2x16) cl18 3600mhz
- SSD veya HDD modeli
- Samsung SSD, 970 EVO P. M.2, 1 TB, NVMe MZ-V7S1T0B
- Ekran kartı
- MSI GEFORCE RTX 3060 TI GAMING X LHR 8GB GDDR6 256
- Anakart
- Asus ROG STRIX B550-F GAMING Wi-Fi
- İşlemci
- Amd Ryzen 5 5600X 3.7ghz
Merhaba daha önce de aynı konuyu açtım ve bazı düzenlemeler için tavsiyelerde bulunuldu ve bir süre sorunum çözüldü.
Ancak son 20 gündür yine mavi ekran hatası ile karşı karşıya kaldım 3 kere temiz kurulum yaptım bilgisayarı bir teknik servise arıza tespite yolladım.
Ama sorunum çözülemedi teknik servis arızayı bile bulamadı (belki de uğraşmak istemediler).
Bilgisayarımda kullandığım sadece 3 program var Adobe Premiere Pro, After Effects ve Media encoder.
Ne zaman kullansam ve proje biraz şişik olsa bilgisayarım mavi ekran veriyor ya da kilitleniyor.
Ekran kartımı sayısız teste soktum oyunlarda zorlayabildiğim kadar zorladım hiçbir sorun çıkarmadı.
Sorun sadece işimi yapmak zorunda olduğum üsttede belirttiğim 3 programdan birinde oluşuyor.
Forumlarda takip ettiğimde HDD'ler ile bir çakışma olabilir diye bir yorum okumuştum.
Size HDD lerimin durumu ile ilgili görüntüleri ve minidump dosyalarımı linkte iletiyorum.
Her türlü tavsiyeye açığım parça değişikliğine bile yeter ki sorunum çözülsün.
Şimdiden çok teşekkür ederim.
Minidump link: Minidumb_25.11.2022 – Google Drive
HDD Sentinel ssleri: HDD Sentinel - Google Drive
Ancak son 20 gündür yine mavi ekran hatası ile karşı karşıya kaldım 3 kere temiz kurulum yaptım bilgisayarı bir teknik servise arıza tespite yolladım.
Ama sorunum çözülemedi teknik servis arızayı bile bulamadı (belki de uğraşmak istemediler).
Bilgisayarımda kullandığım sadece 3 program var Adobe Premiere Pro, After Effects ve Media encoder.
Ne zaman kullansam ve proje biraz şişik olsa bilgisayarım mavi ekran veriyor ya da kilitleniyor.
Ekran kartımı sayısız teste soktum oyunlarda zorlayabildiğim kadar zorladım hiçbir sorun çıkarmadı.
Sorun sadece işimi yapmak zorunda olduğum üsttede belirttiğim 3 programdan birinde oluşuyor.
Forumlarda takip ettiğimde HDD'ler ile bir çakışma olabilir diye bir yorum okumuştum.
Size HDD lerimin durumu ile ilgili görüntüleri ve minidump dosyalarımı linkte iletiyorum.
Her türlü tavsiyeye açığım parça değişikliğine bile yeter ki sorunum çözülsün.
Şimdiden çok teşekkür ederim.
Minidump link: Minidumb_25.11.2022 – Google Drive
HDD Sentinel ssleri: HDD Sentinel - Google Drive
Son düzenleyen: Moderatör: