Merhaba, bir yıl süre için idare edecek bir sistem toplamak istiyorum daha sonra ekleme yapacağım şu anlık bütçem biraz kısıtlı.
Daha cok hikaye türü oyunlar oynamak ve arada ufak tefek render almak için kullanacağım.
Eksik parcalar için yardımcı olabilir misiniz?
İşlemci: 7500F.
Anakart: ASUS Prime B650M-R
RAM: G.Skill 16 GB Ripjaws S5 siyah DDR5 6000MHz CL36 (X2)
Ekran kartı: Zotac RTX 3060 Ti (ekran kartını bir tanıdıgmdan 9000TL'ye alacağım ürün 0 ancak garantisi yok ayrıca ödeme konusunda rahatım)
1.sizce ekran kartı mantıklı mı?
2. ileriye dönük bir Power, kasa, kule tipi sogutucu önerebilir misiniz (3 parca için bütçem 10-15k)
3. monitör olarak bunu düşünüyorum sizce nasıl?(hem büyük olması hem 6 taksit imkanı olması bana mantıklı geldi ) (CASPER Excalibur M.E315FHD-G 31.5" 260HZ 1MS 400NIT (HDMI+DISPLAY) CURVED FREESYNC + G-SYNC FHD LED MONITOR - Fiyatı, Yorumları)
Ekran kartı ve monitör haric 30k yı fazla geçmek istemiyorum.
Teşekkürler.
Daha cok hikaye türü oyunlar oynamak ve arada ufak tefek render almak için kullanacağım.
Eksik parcalar için yardımcı olabilir misiniz?
İşlemci: 7500F.
Anakart: ASUS Prime B650M-R
RAM: G.Skill 16 GB Ripjaws S5 siyah DDR5 6000MHz CL36 (X2)
Ekran kartı: Zotac RTX 3060 Ti (ekran kartını bir tanıdıgmdan 9000TL'ye alacağım ürün 0 ancak garantisi yok ayrıca ödeme konusunda rahatım)
1.sizce ekran kartı mantıklı mı?
2. ileriye dönük bir Power, kasa, kule tipi sogutucu önerebilir misiniz (3 parca için bütçem 10-15k)
3. monitör olarak bunu düşünüyorum sizce nasıl?(hem büyük olması hem 6 taksit imkanı olması bana mantıklı geldi ) (CASPER Excalibur M.E315FHD-G 31.5" 260HZ 1MS 400NIT (HDMI+DISPLAY) CURVED FREESYNC + G-SYNC FHD LED MONITOR - Fiyatı, Yorumları)
Ekran kartı ve monitör haric 30k yı fazla geçmek istemiyorum.
Teşekkürler.