RTX 3060 Ti sistem nasıl?

Reghia

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, bir yıl süre için idare edecek bir sistem toplamak istiyorum daha sonra ekleme yapacağım şu anlık bütçem biraz kısıtlı.
Daha cok hikaye türü oyunlar oynamak ve arada ufak tefek render almak için kullanacağım.
Eksik parcalar için yardımcı olabilir misiniz?

İşlemci: 7500F.
Anakart: ASUS Prime B650M-R
RAM: G.Skill 16 GB Ripjaws S5 siyah DDR5 6000MHz CL36 (X2)
Ekran kartı: Zotac RTX 3060 Ti (ekran kartını bir tanıdıgmdan 9000TL'ye alacağım ürün 0 ancak garantisi yok ayrıca ödeme konusunda rahatım)

1.sizce ekran kartı mantıklı mı?
2. ileriye dönük bir Power, kasa, kule tipi sogutucu önerebilir misiniz (3 parca için bütçem 10-15k)
3. monitör olarak bunu düşünüyorum sizce nasıl?(hem büyük olması hem 6 taksit imkanı olması bana mantıklı geldi ) (CASPER Excalibur M.E315FHD-G 31.5" 260HZ 1MS 400NIT (HDMI+DISPLAY) CURVED FREESYNC + G-SYNC FHD LED MONITOR - Fiyatı, Yorumları)

Ekran kartı ve monitör haric 30k yı fazla geçmek istemiyorum.

Teşekkürler.

samsung g4 240hz ips mönitörü önerebilirim sana çünkü attığın monitörün ayakları kötü bundan çok şikayetçi olan insan var attığım monitör pivot özelliğine sahip ve ips. va panel almanı önermem.
ileriye dönük demişsin ama gün geldiğinde hangi ekran kartına upgrade edeceksin?

samsung g4 240hz ips mönitörü önerebilirim sana çünkü attığın monitörün ayakları kötü bundan çok şikayetçi olan insan var attığım monitör pivot özelliğine sahip ve ips. va panel almanı önermem.
ileriye dönük demişsin ama gün geldiğinde hangi ekran kartına upgrade edeceksin?
Bunu eklemeyi unutmuşum 9070xt düşünüyorum diğer parçalarla sorun yaşar mı ?
Monitörü bir arkadaşım kullanıyor onun önerisi üzerine ve 6 taksit olması bütçe açısından rahatlatacagı için dahil ettim

monitör benim dediğime göre iyi değil bence tabi sana kalmış va vs ips panel yazıp internetten araştırabilirsin hangisi hoşuna giderse. g4 pivot özelliğine sahip ayakları da sağlam excalibur monitörlerin ayakları yüzünden sorun yaşayan arkadaşlarım oldu insanlar da şikayetçi şahsen 40 hz fark var diye hem va hem de kötü ayaklı bir monitör almazdım.

9070xt sorun çıkarmaz kullanabilirsin ama anakart alt segment bir ürün bütçeyi bence biraz arttırmalısın en basitinden örnek vereyim 2 tane ram slotu var ileride upgrade edeceğim dediğin için böyle söyledim.

psu olarak 750 + gold senin için iyi olur tabi işlemciyi de sonradan upgrade etmeyeceksen.

monitör benim dediğime göre iyi değil bence tabi sana kalmış va vs ips panel yazıp internetten araştırabilirsin hangisi hoşuna giderse. g4 pivot özelliğine sahip ayakları da sağlam excalibur monitörlerin ayakları yüzünden sorun yaşayan arkadaşlarım oldu insanlar da şikayetçi şahsen 40 hz fark var diye hem va hem de kötü ayaklı bir monitör almazdım.

9070xt sorun çıkarmaz kullanabilirsin ama anakart alt segment bir ürün bütçeyi bence biraz arttırmalısın en basitinden örnek vereyim 2 tane ram slotu var ileride upgrade edeceğim dediğin için böyle söyledim.

psu olarak 750 + gold senin için iyi olur tabi işlemciyi de sonradan upgrade etmeyeceksen

psu olarak 750 + gold senin için iyi olur tabi işlemciyi de sonradan upgrade etmeyeceksen.
Monitöre bakicam hocam
3060ti nasıl sence 9000 TL için ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı