Sorun genellikle PSU'dan anladığım kadarıyla ama PSU da yeni aldım ekran kartı ile beraber. O yüzden eskidi vs gibi bir şey olamaz diye düşünüyorum aldığım marka kötü mü? Kalitesiz değil demişsiniz ama. Çoklu priz falan da etkiler mi? 5'li priz var monitor kasa modem ve bir 5'li priz daha ona bağlı 2. 5'li prizde de laptop monitor ve şarj aletleri falan bağlı yüksek güç çekme sırasında yetersiz geliyor olabilir mi? Ama sigorta falan atmıyor veya diğer cihazlarda bir sıkıntı olmuyor. Şimdi de HWiNFO açıp bir OCCT daha yapacağım bakalım ne olacak
HWiNFO açıp izleyecek vakit olmuyor 2-3 saniyede kapanıyor zaten ısınmaya bile vakit yok diyeyim :d sorun kesin PSU mu o zaman yeni PSU alacağız gibi
Son bir güncelleme yapmak istiyorum Sadece CPU testi ile de kapanıyor sorun ısı olabilir mi?
CPU Fanı Aero Cool Core Plus
ARGB CPU AIR COOLER PWM air cooling solution with a stylish Addressable RGB LED design. Top Down Cooling design allows for more efficient heat dissipation. Compatible with Addressable RGB motherboards or hubs (H66F). Compatible with most current motherboard designs. Not compatible with Intel...
Sorun ısıyla alakalı sanırım FurMark da GPU testi ile sorun olmuyor tek başına. CPU burner ile kapanıyor. PSU'da da sorun yok diye anlıyorum buradan çünkü GPU daha fazla çeker CPU'dan kapansa GPU testinde kapanırdı
CPU Fanı Aero Cool Core Plus 120mm 1800RPM önceden RX570 varken kapanma sorunu yaşatmıyordu ama şimdi de yetersiz gelmesi normal gelmiyor ekran kartı taktım diye ama yorumunuzu merak ediyorum
@573664
@517298