Öncelikle oyun orijinal mi? Eğer orijinal ise sürücün güncel mi? Bir de oyun esnasında sıcaklık ve diğer kullanım değerlerine bakar mısın? Onları da görürsek daha net cevaplar çıkabilir. Son olarak ekran kartını FurMark v.b testlere tabi tutar mısın?
Öncelikle oyun orijinal mi? Eğer orijinal ise sürücün güncel mi? Bir de oyun esnasında sıcaklık ve diğer kullanım değerlerine bakar mısın? Onları da görürsek daha net cevaplar çıkabilir. Son olarak ekran kartını FurMark v.b testlere tabi tutar mısın?
Hayır, diğer oyunlarda gayet stabil değerler alıyorum. Bir tek Warzone'da oyundan atıyordu. Overclocku kapattığımda düzeldi. İlk kez böyle siyah ekran sorunu yaşıyorum.
Hayır, diğer oyunlarda gayet stabil değerler alıyorum. Bir tek Warzone'da oyundan atıyordu. Overclocku kapattığımda düzeldi. İlk kez böyle siyah ekran sorunu yaşıyorum.
Oyun doğrulamasını yaptım, herhangi bir sorun çıkmadı. Hatta yeniden indirdim.
Başka oyunlarda problem yok ise en azından donanımınızın sağlam olduğuna emin olabiliriz gibi duruyor. Sisteminiz gayet güçlü OC yapmayın. Laptop kullanıyorsunuz bir de. Çok da sağlıklı olmaz. Standart değerlere getirin her şeyi. RDR2'de belki bir problem olabilir. Ya da nvidia kaynaklı sürücü problemi olabilir. Yeni bir güncelleme gelince düzelir muhtemelen.