RTX 3060 Ti vs RX 6700 XT sistem toplama

Moodys

Femtopat
Daha fazla  
Şu an bir sistem toplayısı içerisindeyim. 3060 Ti mi yoksa RX 6700 XT mı çok kararsız kaldım. Hangisini tavsiye edersiniz? Fiyatları önemli değil, sadece performans (bir de tavsiye ettiğinize göre bir işlemci tavsiyesi ) şimdiden teşekkür ederim.
Sebeplerini de yazarsanız çok mutlu olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence 3060 Ti daha makul DLSS ve RTX açısından AMD de FSR ve RTX olsa da tam olarak gelişmiş değil ve çoğu oyuna NVIDIA gibi yayılmadı.

Bende bu ikilem arasında kalmıştım. Tercihim rtx 3060 ti olmuştu. Rtx, dlss, ve stabilite açısından farkla önde. Fakat normal saf güçte bir tık RX 6700xt önde diyebilirim. Oynadığınız oyunlarda dlss olup olmadığına bakarak karar verebilirsiniz

15 bin TL limit ile hazır sistem öneriniz var mı ? Tek tek parça olarak toparsam bütçe biraz daha yükselebilir.

Şu an bir sistem toplayısı içerisindeyim. 3060 Ti mi yoksa RX 6700 XT mı çok kararsız kaldım. Hangisini tavsiye edersiniz? Fiyatları önemli değil, sadece performans (bir de tavsiye ettiğinize göre bir işlemci tavsiyesi ) şimdiden teşekkür ederim.
Sebeplerini de yazarsanız çok mutlu olurum.

RX 6700 XT, RTX 3060 Ti'dan %2 daha güçlü ama onun dışında NVIDIA hem yazılımsal hem donanımsal özellikleriyle AMD'den çok daha iyi bir tercih bu yüzden RTX 3060 Ti'li bir sistem almanızı öneririm.

6700 XT, 3060 Tİ ile 3070 arası bir grafik kartı.
Ayrıca 6700 XT alırsan Red Devil modelini öneririm. Bu modelde 6900 XT'de kullanılan soğutma bloğu var diye biliyorum. Kart çok serin çalışıyor bu modelde.

6700XT biraz daha güçlü ama 3060 Ti öneririm.
15 bin TL limit ile hazır sistem öneriniz var mı ? Tek tek parça olarak toparsam bütçe biraz daha yükselebilir.
Bu bütçede bahsettiğin kartların içinde bulunduğu sistem bulamazsın. O bütçede anca 3060, 6600 XT bulunur ki onlarda indirimle.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı