RTX 3060 Ti vs RX 6700 XT vs RTX 4060 8 GB

Ben de aynı durum arasında kaldım. Bir tanıdıktan RX 6700 XT 12 GB alacaktım biraz araştırmaya karar verdim 10 bine bırakacak ekran kartını sizce ne yapmalıyım sıfır 4060 falan mı alayım yoksa 10 bine 12 GB ekran kartını mı?

selamlar ikinci el rx 6700 xt 12 gb ekran kartı buldum tanıdıktan 10 bine bırakacak sizce almalı mıyım yoksa sıfır kartlara mı yönelmeliyim ne yapacağıma karar veremiyorum yardımcı olur musunuz 10 bine pahalı mı sizce kart

Ben de aynı durum arasında kaldım. Bir tanıdıktan RX 6700 XT 12 GB alacaktım biraz araştırmaya karar verdim 10 bine bırakacak ekran kartını sizce ne yapmalıyım sıfır 4060 falan mı alayım yoksa 10 bine 12 GB ekran kartını mı?

Selam ikinci el RX 6700 XT 12 GB ekran kartı buldum tanıdıktan 10 bine bırakacak sizce alınır mı? Yoksa sıfır kartlara mı yönelmeliyim ne yapacağıma karar veremiyorum yardımcı olur musunuz 10 bine pahalı mı sizce kart.

Bence direk sıfır al ikinci el sıkıntılı adamın naptığı belli değil çok mu zorladı ekran kartını bence direk sıfır al tavsiyem 4060 zaten çok iyi bir ekran kartı.

Selam ikinci el RX 6700 XT 12 GB ekran kartı buldum tanıdıktan 10 bine bırakacak sizce alınır mı? Yoksa sıfır kartlara mı yönelmeliyim ne yapacağıma karar veremiyorum yardımcı olur musunuz 10 bine pahalı mı sizce kart.

Al bence.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı