RTX 3060 V2 için çift monitör nasıl kullanılır?

NarvalX

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese merhaba, iyi Sosyaller ben uzun zamandır tek monitör kullanıyorum ve ikinci bir monitör almaya karar verdim. Ekran kartım asys TUF RTX3060 V2 modeli şu anki monitörüm ise ASUS linki bıraktım. Almak istediğim monitör ise AOC onun linkini de assagiya bıraktım ben bu iki monitörü nasıl aynî anda bağlayabilirim? Yeni alacagimi ana monitor eski olani yan monitor yapmak istiyorum. Dönüştürücü kablo gerekli mi? Ne yapmam gerekiyor? Yardimci olursaniz sevinirim.

İlk monitörü pcye bağladığın şekilde ikinci monitörü bağlıyorsun. Windows otomatik algılıyor. Ayarlar ekran kısmından ana monitörü seçiyorsun, bu kadar. Ha şöyle bir şey var, displayportla bağladığın monitör biosa göre ana monitör sayılıyor.

İkisini de ekran kartına bağla, Windows'tan ekran modu olarak uzatmayı seç.
Bunu yaparsan ikisi de birbirini tamamlayan görüntüler verir istersen aynı yerden değiştirebilirsin kafana göre ne rahat geliyorsa onu yaparsın.

Display port tam olarak hangisi diğer ekranı hangisi ile baglayacagim

Display port tam olarak hangisi diğer ekranı hangisi ile baglayacagim
Displayport HDMI kablosunun benzeri, ekran kartıyla monitör arasında görüntü alışverişini sağlıyor, DP kablosu olarak da geçer. Monitörlerin yanında çoğunlukla HDMI kablosu verirler. Elinde HDMI varsa almana gerek yok, yoksa ve kablo alacaksan DP kablosu al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…