- Makaleler
- 42
@M Scofield 3600X 400 kare çizemez bu oyunda, video kaydı alıp atsın.
Hocam peki 115'e kadar düşmesi normal mi sizce ? Çünkü Ben 144 Hz monitör kullanıyorum FPS 115 e kadar geriliyor@M Scofield 3600X 400 kare çizemez bu oyunda, video kaydı alıp atsın.
@Orhan Z Hocam size zahmet kısa bir video atar mısınız ?
Hocam peki 115'e kadar düşmesi normal mi sizce ? Çünkü Ben 144 Hz monitör kullanıyorum FPS 115 e kadar geriliyor
Hocam çöp yazılımdır işte discord'dur vs hiç birşey bulunmuyor alt kısımda ayrıca BİOS'u yeni güncelledim format attım Nvidia yazılımı kuruldu + chorme bile kurmuyorum RAM'den fazla yediği için opera kurulu ve valorant kurulu tüm optimizasyon ayarlarıda yapılı hem denetim masası hem windows üzerinden + olarak Windows üzerinden tüm gereksiz ayar gereksiz yük bindiricek uygulamalar kapalıdır oyundayken'de altta hiç bir program açık olmuyor ancak ben o dediğiniz 240 fpsi oyun içi max da görüyorum malesef. Ve sorunumu çözemedim ekran kartını yeni satın aldımDeğil, tabii ki. Ben 3300X kullanırken 240 FPS altını bile kolay kolay görmüyordum. Bilgisayarı biraz doğru kullanırsan ve alt donanımları iyileştirirsen BIOS'tan falan sorun yaşamıyorsun. Bunları da kendin araştırıp bulman lazım.
Bilgisayarında çer çöp yazılımlar, arka planda çalışan gereksiz uygulamalar varsa da kapalı olsun. Steam, Discord, Chrome vb. aklına ne geliyorsa.
Bunlarla ilgili hayır bir ayar vs yapmadım büyük ihtimalle açık değildir şimdi araştırıp açayım bunları deneyim çok etki eder mi bilmiyorum ama@M Scofield işlemcide CPB açık mı, RAM'lerin turbo hızında çalıştığından emin misin?
Bunlarla ilgili hayır bir ayar vs yapmadım büyük ihtimalle açık değildir şimdi araştırıp açayım bunları deneyim çok etki eder mi bilmiyorum ama
@Orhan Z hocam size zahmet kısa bir video atar mısınız?
Hocam peki 115'e kadar düşmesi normal mi sizce? Çünkü ben 144 Hz monitör kullanıyorum FPS 115'e kadar geriliyor.
Çok teşekkürler hocamYarın gün içinde yaparım. @M Scofield
Dediğiniz bios ayarını yaptım pc açılmıyor hocam Anakart üzerinde VGA ve Boot ışığı yanıyor res atıyorum ekran kartı ışığı gidiyor elektriği kesiyor gibi ekran kartından geri geliyor görüntü yokÇok fark eder. BIOS'a gireceksin X.M.P profilini aktif edeceksin bu büyük ihtimalle tüm turbo özellikleri etkin hale getirecektir. Sen araştır bulursun anakartına göre.
En son CTRL + ALT + DEL ile görev yöneticisine girip performans sekmesinden belleklere gel sağ alt köşede hangi frekansta çalıştıkları görünür.
Dediğiniz bios ayarını yaptım pc açılmıyor hocam Anakart üzerinde VGA ve Boot ışığı yanıyor res atıyorum ekran kartı ışığı gidiyor elektriği kesiyor gibi ekran kartından geri geliyor görüntü yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.