2060 Ti diye bir kart yok. Bütçe varsa 3060 Ti güzel olur o sisteme. Bütçe artarsa daha iyi soğutmalı daha üst modeller tavsiye edilebilir tabii.
Tek tek dizdigim icin onlari sona biraktim eski pcmin klavye maus ekran kartindan sonra ilk iş bunları degismek olucak.Ti tabii ki daha iyi olur. Şey, ekran kartını alırken yanında klavye ve fare siparişi de versen iyi olur aslında
Konudan bağımsız Casper'ın o klavyesini severim, güzeldir.
Hayırlı olsun bu arada.
Ben baslıgı ekran karti konusunda yardim die atmistim mod arkadaslar düzenledi sanirim basliği.2060 Ti diye bir kart yok. Bütçe varsa 3060 Ti güzel olur o sisteme. Bütçe artarsa daha iyi soğutmalı daha üst modeller tavsiye edilebilir tabii.
Başlık yanlış olmuş 2060 Ti diye bir kart yok. Size tavsiyem, elinizdeki kasa parçalarını çok zarar etmeden geri satmanız mümkünse iade etmeniz. Geçen günlerde 5600X ve 3060 Ti hazır sistem 10 bin TL'ye satıldı. Sizin ise söylediğiniz ekran kartları yalnızca o civarlarda. İndirimli hazır sistem kovalamak en mantıklı seçenek şu an için.
@meronem Cümle başında büyük harf ve cümle sonunda noktalama işareti kullanmayı unutmayın, ceza yemeyin diye söylüyorum.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.