RTX 3060 ve 3060 Ti

Ti tabii ki daha iyi olur. Şey, ekran kartını alırken yanında klavye ve fare siparişi de versen iyi olur aslında 🙃
Konudan bağımsız Casper'ın o klavyesini severim, güzeldir.
Hayırlı olsun bu arada.
Tek tek dizdigim icin onlari sona biraktim eski pcmin klavye maus ekran kartindan sonra ilk iş bunları degismek olucak. :)
2060 Ti diye bir kart yok. Bütçe varsa 3060 Ti güzel olur o sisteme. Bütçe artarsa daha iyi soğutmalı daha üst modeller tavsiye edilebilir tabii.
Ben baslıgı ekran karti konusunda yardim die atmistim mod arkadaslar düzenledi sanirim basliği. ;)

Son düzenleme:
Başlık yanlış olmuş 2060 Ti diye bir kart yok. Size tavsiyem, elinizdeki kasa parçalarını çok zarar etmeden geri satmanız mümkünse iade etmeniz. Geçen günlerde 5600X ve 3060 Ti hazır sistem 10 bin TL'ye satıldı. Sizin ise söylediğiniz ekran kartları yalnızca o civarlarda. İndirimli hazır sistem kovalamak en mantıklı seçenek şu an için.

Baslığı mod arkadaşlar düzeltebilirse sevinirim akıl karistirici bir icerik oldu benimkisi ama o baslıgı ben atmadim ekran kartı konusunda yardim dedim sadece baslık buydu. Hocam ben bu parcalari zor dizdim arti her parcayi farklı sitelerden dizdim herparcanın arasında 1'er ay fark var 6 ayda bu hale getirdim iade isi olmaz ama icime sinerek dizdim satmayi düsünmüyorum fikriniz ve yardımınız için teşekkür ederim ;) msjdan sonra PC dizecek arkadaşlar dikkate alirlarsa bu msjınızı cok faydasi görürler buna inaniyorum. ;)

@meronem Cümle başında büyük harf ve cümle sonunda noktalama işareti kullanmayı unutmayın, ceza yemeyin diye söylüyorum. :D

Tamam hocam. ;)

1080p için ikisini de önermem çünkü performans kaybı yaşıyorsun 2000SERIsine denk performans aliyorsun ama eğer 2K 4K monitörün varsa orası ayrı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı