RTX 3060 ve R5 2600 sistem darboğaz yapıyor

İşletim sistemi
Windows 10

sxiel

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3060 12 GB
Ryzen 5 2600X
8 GB RAM
RAM
8GB Ram
Ekran kartı
RTX 3060 12GB
İşlemci
Ryzen 5 2600
Sistemim darboğaz yapıyor fakat bunun etkisi oyundan oyuna değişiyor. Call of Duty MW 2019'da bana mısın demezken, ilk Insurgency'de 40 FPS'lere kadar düşüyor.
Bunu sabitlemenin bir yolu var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ryzen 5 5500 geçebilirsiniz bütçeniz varsa yoksa grafik ayarları en yüksek ayarlarda açmayı deneyebilirsiniz. İşlemciye değil ekran kartına yük bindirin.

Ryzen 5 5500 geçebilirsiniz bütçeniz varsa yoksa grafik ayarları en yüksek ayarlarda açmayı deneyebilirsiniz. İşlemciye değil ekran kartına yük bindirin.
Bütçem yok maalesef, ve bütün oyunlarda grafikleri yükseğe çekiyorum hatta MSI Afterburner ile ekran kartına OC bile yapıyorum.

Bütçem yok maalesef, ve bütün oyunlarda grafikleri yükseğe çekiyorum hatta MSI Afterburner ile ekran kartına OC bile yapıyorum.
O zaman yapacak pek bir şey kalmıyor hocam maalesef. Bende de hafif bir darboğaz mevcut, ben böyle bir yaparak düşünüyorum.

O zaman yapacak pek bir şey kalmıyor hocam maalesef. Bende de hafif bir darboğaz mevcut, ben böyle bir yaparak düşünüyorum.
Hocam BIOS güncelleyerek GPU kullanımını arttırmak mümkün müdür acaba? BIOS sürümüm eski.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı