RTX 3060 ve R5 5600 sistem GTA 5'te düşük FPS veriyor

İşletim sistemi
Windows 10
Yani hocam anlayamadığım bir sorun GTX1070 sistemimde bile extra olarak grafik paketi kurulu olduğu halde, High ayarlarda bazılar Very High MSAA 4x 50-70 arası alıyorum. Sizin sorunu anlayamadım. Sadece bu oyunda mı yaşıyorsunuz?
Oyunlarda genel bir performans düşüklüğü var. İşlemcim oyun içi son ayarlarda 50 derecenin üstüne çıkmıyor. Ekran kartı kullanımı ise çok yükseklerde değil.

Aynı sorun MSAA kapalı olunca da teşkil ediyor, ama yine kapatıp deneyeceğim. Oyunu yeniden başlatıyorum.

MSAA kapattım, şehre doğru bakarken 55 FPS, bakmazken 75 FPS alıyorum.

Son gelen NVIDIA driver güncellemesinin sorunlu olduğu söyleniyor, ondan olabilir mi?

Shadow Play açık evet. Hiç kapatmıyorum.

Story Mode'da bu FPS'i alıyorsam Online'da kaç alacağım kim bilir. Korkuyorum gerçekten.

Shadow Play kapalı dener misiniz?

Aynı sorun MSAA kapalı olunca da teşkil ediyor, ama yine kapatıp deneyeceğim. Oyunu yeniden başlatıyorum.

MSAA kapattım, şehire doğru bakarken 55 FPS, bakmazken 75 FPS alıyorum.

Son gelen NVIDIA driver güncellemesinin sorunlu olduğu söyleniyor, ondan olabilir mi?

ShadowPlay açık evet. Hiç kapatmıyorum.

Story mode'da bu fps'i alıyorsam online'da kaç alacağım kim bilir. Korkuyorum gerçekten.
Son güncellemeyi tamamen kaldırıp bir önceki sürümü yükleyin madem. Denemekten zarar gelmez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı