RTX 3060 vs. RTX 2060

AMD fanboyları dolmuş hemen 😀 RTX 3060 yerine Ti almanız arkadaşın da dediği gibi daha mantıklı olacaktır.

Adam burada 3060 atmış daha ucuza çok daha iyi olan RX 6600 XT'yi atınca insanlar hemen fanboy mu oluyor?

AMD fanboyları dolmuş hemen 😀 RTX 3060 yerine Ti almanız arkadaşın da dediği gibi daha mantıklı olacaktır.
Ne kadar saçma sapan yorumlar bunlar ya? Biz burada kullanıcı için bütçe odaklı öneriler yapıyoruz. RTX 3060 fiyatı dahilinde iyi performans sunmuyor. Daha ucuza RX 6600 XT var ki oyundan oyuna değişiklik göstermesine rağmen ya daha iyi FPS veriyor ya da yakın duruyor. Sonra üye AMD düşünmediğini iletiyor ve RTX 3060 Ti öneriyoruz. Kimsenin fanboy falan olduğu yok. Asıl siz böyle manasız yorumlarla forumu gereksiz muhabbetlere iten tarafta yer alıyorsunuz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhaba kıymetli Technopat ailesi.

MSFS 2020 oyunu için mecburen ekran kartımı yükseltmek zorunda kaldım ve bu akşam alım işlemini gerçekleştireceğim ama çok büyük ikilemde kaldım ve kararımı kıymetli Technopat ailesinin fikirleri belirleyecek.

Şu iki linkteki ürünlerden sizce hangisini seçmeliyim?

RTX 3060
https://www.hepsiburada.com/msi-vga...yFtvm3Tra2Ub6efr1swaAuW-EALw_wcB&gclsrc=aw.ds

RTX 2060

İşlemcim Ryzen 5 2600, amacım 1440P'de akıcı bir MSFS 2020 deneyimi yaşayabilmek.

Şimdiden siz değerli insanların fikirleri için teşekkür ediyorum. Saygılar...

RTX 3050 ile karşılaştırma yapsaydın 2060 derdim ama 3060 olunca 3060 derim

Rica ederim.Üstünde de atayabileceğin birçok tuş var.Çok büyük kolaylık oluyor.Sen de mi uçuş yapıyorsun?

Evet. Küçüklüğümde pilot olmak istemiştim tabii gözlükten dolayı olamadık o zamanlar. Bir nevi olmuşum gibi eğleniyorum :D. Xbox One gamepad var onunla oynuyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı