Merhaba arkadaşlar, laptop alacağım bütçem 30k kadar 3 model buldum. Sadece oyun için alacağım tavsiyeniz olur mu veya hangisini seçeyim dersiniz?
HP Victus RTX 3060:
Acer Nitro 5 RTX 3070:
HP Victus RTX 4050:
![]()
HP Victus/ 7N9S8EA/ Core I7-13700H İşlemci/ 16GB Ram/ 1TB SSD/ RTX 4050 Ekran Kartı/ 15.6"/ WIN11 Gamimg Laptop Mika Gümüş Fiyat & Özellik | MediaMarkt
HP Victus/ 7N9S8EA/ Core I7-13700H İşlemci/ 16GB Ram/ 1TB SSD/ RTX 4050 Ekran Kartı/ 15.6"/ WIN11 Gamimg Laptop Mika Gümüş fiyawww.mediamarkt.com.tr
Not: Bu yorumu yapana kadar MediaMarkt 30kdan 31k çıkardı PC'yi şaka gibi.
W değerleri öğrendiğim kadarıyla HP RTX 3060 da 105W, RTX 4050'de 75W.
merhaba hocam, başka oyunlarda denediniz mi, aldığınız fps değerleri nedir ultra ayarlar denediniz miSelamlar, acer an517-41 kullaniyorum bir senedir. 3060 ekran kartli islemci 90 derecede sabit ,ekran karti 70-75 derecede apexde 130-190 arasi fps aliyorum(maxfps steamde 190 da sabit)(dusuk ayarlarda ayarli, apexde yuksek ayar oynayan da gormedim ) makine ile ilgili hic teknik sorun yasamadim. Lakin gec ogrendigim ciddi buyuk bir handikap i var. Type c cikisi displayport destegi sunmuyor. Bu sebeple harici monitorumda g-snyc acamiyorum. Bu sebeple satmayi dusunuyorum ilgilenen varsa![]()
Denemedim inanin. En son diablo 4 betada grafiklerin kalitesi cok tatmin etti onu soyleyebilirim. Daha teknik rakamlar icin eminim test edilmis bir modeldir, youtube da vardir muhtemelen.1 tb single ssd ve single 16gb ram i var, dolayisiyla 1 er adet ram ve ssd slotu boş bu avantajlari cok iyi. Ayrica nitro sense uzerindeki coolerboost cok iyi calisiyor.sicaklik degerleri tamamen yatay seyrediyor. Displayport cikisi saglamamasi disinda çok memnunum.merhaba hocam, başka oyunlarda denediniz mi, aldığınız fps değerleri nedir ultra ayarlar denediniz mi
Lenovo dunyada en cok laptop satan firma, birde onun 10/1 kadar satamayan Monsterin sikayet sayisina bak zaten koydugun fotoyla kendi kendini curuttugunu anlayacaksin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.