Rezny
Hectopat
Daha fazla
Selam, yeni bir ekran kartına geçmeyi planlıyorum. Bütçem sorun değil ancak hangisi daha iyi karar veremedim. Msı VGA Radeon Rx 6600 XT Gamıng X 8G ya da MSI VGA GeForce RTX 3060 Gaming X (OC) 12GB. Şuandaki sistemim kabaca şu şekilde.
Not: Şu anda am ekran kartı kullanıyorum ve software gerçekten çok sorun yaratıyor benim kartımdan dolayı mı bilmiyorum ama her gün hata veriyor çöküyor vs. önceki ekran kartım da 5500XT idi ondan önce de RX570 vardı hepsinde sorun yaşadım software açısından bu yüzden NVIDIA ekran kartı almak istiyorum sizce mantıklı bir karar mı ve sistemimdeki parçalarla bu ekran kartlarından birisi nasıl gider sizce?
Not: Şu anda am ekran kartı kullanıyorum ve software gerçekten çok sorun yaratıyor benim kartımdan dolayı mı bilmiyorum ama her gün hata veriyor çöküyor vs. önceki ekran kartım da 5500XT idi ondan önce de RX570 vardı hepsinde sorun yaşadım software açısından bu yüzden NVIDIA ekran kartı almak istiyorum sizce mantıklı bir karar mı ve sistemimdeki parçalarla bu ekran kartlarından birisi nasıl gider sizce?
- AMD Ryzen 5 5600
- Sapphire AMD Radeon RX 6500 XT Pulse 4 GB
- MSI B450M Pro- M.2 Max
- 2x8 16 GB 3000MHz RAM
- 500 GB M.2 SSD
- Corsair 550W 80+ PSU
Son düzenleyen: Moderatör: