RX 6600 vs RX 6600 XT vs RTX 3060

3060 almak daha mantıklı. DLSS 4, daha iyi RT (yeni oyunlar zorunlu RT ile geliyor), 12 GB VRAM, daha iyi fg vb artılar var. RX6000 serisi bitti artık. FSR güncellemesi almıyor. DLSS güncellemesi alan 3060 varken yüzüne bakılmaz.

Hocam bence ikisi de aynı gibi, birkaç yönde artısı olabilir örneğin DLSS veya yz gibi ama onun dışında neredeyse eşit hatta RX daha güçlü bile denebilir. Ayrıca hocam saf kas olarak genelde AMD her zaman önde NVIDIA biraz yazılım satıyor gibi.

Gene de önerilere açığım tabii ki.

Hocam bence ikisi de aynı gibi, birkaç yönde artısı olabilir örneğin DLSS veya yz gibi ama onun dışında neredeyse eşit hatta RX daha güçlü bile denebilir. Ayrıca hocam saf kas olarak genelde AMD her zaman önde NVIDIA biraz yazılım satıyor gibi.

Gene de önerilere açığım tabii ki.

Testlerde çıkan bu şekilde. FSR 3.1 kullandım, rezalet çalışıyor. 1080p de kullanılamayacak kadar berbat. DLSS 4 ile arasında dağlar kadar fark var ve RX6000 serisi FSR güncellemesi almayacak. Kas gücü farkı da koyamadığına göre RX6600 almak mantıklı gelmiyor bana. Indiana Jones, AC Shadows vb yeni nesil oyunlarında zorunlu RT ile gelmeye başladığını söylemek lazım. RX6600 de RT'nin adı geçse 20 FPS alırsın. 3060 ta bu konuda berbat ama, yine de uzun vade de iş görür.

Desktop Screenshot 2025.06.11 - 15.11.18.97.png

Kartınızı satıp üzerine para ekleyip almakta bir seçenek eğer olumlu bakarsanız.
Takas + para zor gibi biraz çünkü.

Evet çoğu sadece para kabul ediyor ama bu da bana ters düşüyor şu yönden düşüyor, satılması birkaç gün sürecek beklemekte sorunum yok, sattıktan sonra ki süreçte bilgisayar boşta kalacak ve benim işimde bilgisayar üzerinden olduğundan böyle yapmak bana ters düşüyor. Siz olsanız nasıl bir şey yapardınız diyecektim ama dediniz zaten. :)

Evet çoğu sadece para kabul ediyor ama bu da bana ters düşüyor şu yönden düşüyor, satılması birkaç gün sürecek beklemekte sorunum yok, sattıktan sonra ki süreçte bilgisayar boşta kalacak ve benim işimde bilgisayar üzerinden olduğundan böyle yapmak bana ters düşüyor. Siz olsanız nasıl bir şey yapardınız diyecektim ama dediniz zaten. :)

Param Güvende ile alırdım muhtemelen, Param Güvende daha çok müşteri dostu zaten.

Param Güvende ile alırdım muhtemelen, Param Güvende daha çok müşteri dostu zaten.

Evet beni de bozmaz öyle ama o bir yana satan da çok olmuyor, dediğiniz gibi müşteri dostu. Neyse şimdilik bir süre bekleyeceğim yeni ilanlara bakarım artık. 6700 XT'ye yetmeyebilir belki 6700 mü daha iyidir 6600 XT mi 3060 (Ti) mı sizce hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı