RTX 3060 vs RX 6600

DaPrice

Hectopat
Daha fazla  
Biliyorum aralarında aşırı fark yok ve RTX 3060 bir tık daha iyi ama RTX 3060 için 1-2K daha fazla vermeye gerek var mı?
Ha bir de hem ucuz hem iyi RX 6600 XT sistem var ise atabilir misiniz?
Yazılım oyun ve ders gibi şeyler yapacağım.

Düz 6600 için 1-2K farka değer RTX 3060 güzel bir kart, RT performansı önemli derecede daha iyi, pek bir artı sağlamayacak olsa da 12 GB VRAM iyidir. Bu farkı karşılar.

6600 XT üzerine ise 1-2K fark değmez hali hazırda uygun fiyatlı 3060'lar var 1-2K fazla niye verilsin?

Son düzenleme:
Daha fazla kas gücü, daha iyi RT performansı ve bazılarının hoşuna gitmesede daha stabil yazılım. Kısaca değer. Özelikle yukarıdaki paylaşılan PNY model çok iyi fiyat anlamında.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Daha fazla kas gücü, daha iyi RT performansı ve bazılarının hoşuna gitmesede daha stabil yazılım. Kısaca değer. Özelikle yukarıdaki paylaşılan PNY model çok iyi fiyat anlamında.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

6xxx serisinin yazilimi gayet stabil. Artik ne olur abartmayin sunu.

6xxx serisinin yazilimi gayet stabil. Artik ne olur abartmayin sunu.
Yazılım konusunda kötü, çöp diyen oldu mu? Az biraz anlayan, fan gözüyle bakmayan herkes NVIDIA tarafının daha stabil olduğu bilir. Bu forumda afedersinde 6600 XT süper, yazılımı çok iyi, 3060 çöp desem bir tane aksine söyleyecek yok. O derece fan kaynıyor ortalık.

Yazılım konusunda kötü, çöp diyen oldu mu? Az biraz anlayan, fan gözüyle bakmayan herkes NVIDIA tarafının daha stabil olduğu bilir. Bu forumda afedersinde 6600 XT süper, yazılımı çok iyi, 3060 çöp desem bir tane aksine söyleyecek yok. O derece fan kaynıyor ortalık.

1 seneden beri 1 tane bile WattMan hatasi almadim. Radeon arayuzu 1990'lardan kalan NVIDIA paneline gore cok iyi. Ve son olarak MPT sayesinde kartin TDP/EDC/Frekans, Infinity fabric frekanslarini degistirebiliyorsun ama NVIDIA da sadece Core clock arttirip dua etmekten baska sansin yok:"D.
En son 3DMark testimi 8 ay once yaptığımda 25. siradaydim simdi dusmusum.

Hall of fame 3DMark timespy graphic.

1655312991165.png

1655313088594.png

Bu da superposition 4K skorum.

1655313011975.png

Bu da Overclocklu 3090ti skoru

1655313129735.png

AMD'nin bana sagladigi BIOS'u degistirebilme imkanim sayesinde 3090 Ti'dan daha fazla performans aliyorum. NVIDIA fanboyluguna devam edin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı