RTX 3060 vs RX 6700XT

Bende Sapphire RX 6700 10GB var. Yaklaşık 5 ay önce aldım ve hiçbir sorun yaşamadım. Her oyunda ve uygulamada sorunsuzca kullanıyorum. Oyunları en yüksek ayara alıp keyfime bakıyorum.

Anladım benim alacağım XFX SWFT 309 RX 6700 XTli hocam yukarıda yazdığım SSD anakart ve RAM iyi midir yeterli midr sizce.

Anladım benim alacağım XFX SWFT 309 RX 6700 XTli hocam yukarıda yazdığım SSD anakart ve RAM iyi midir yeterli midr sizce.

Team marka SSD ve Ram ilk defa görüyorum o yüzden cevabım hayır :) Belki piyasada bir süredir vardır ama ben şimdiye kadar hiç görmedim.

Fazladan vereceğiniz 500 1000 TL fark sizin için önemliyse AMD alın tabii ki, lakin bilmeniz gerekir ki AMD'de hala hatalar bitmiş durumda değil, şahsen ben geçen hafta RX 6600'a geçtim, açtığım konulara bakmanız yeter, hiç yoksa 10'dan fazla hata yaşadım, tabii ki bunlar çözülemeyecek hatalar değildi, birkaç tanesi hariç hepsini çözdüm. Ama onun yerine RTX 3050 alsaydım hiçbir hata yaşamayacaktım, driver nedir, ne anlama geliyor bilmeyecektim, öğrenmeme gerek de kalmayacaktı.
Rx 6650 xt den rx 6800 geçtim fişek gibi

Technopat Haberler

Geri
Yukarı