Sydraaa
Hectopat
Daha fazla
Arkadaşlar merhaba GTX 980'den RTX 3060'a geçmek mantıklı mı yoksa RTX 4050 veya 4060'ı beklemeliyim?
Geçen ki konunun aynısı hocam. Konu sahibi forumdaki AMD hatalarını araştırsın baksın kendisi karar versin. Yine siz geçenki gibi boşuna yorulmayın
Şu gülen emoji atanları dikkate alma. NVIDIA alırsan pişman olmazsın. Her şey güç değil.
Geçen ki konunun aynısı hocam. Konu sahibi forumdaki AMD hatalarını araştırsın baksın kendisi karar versin. Yine siz geçenki gibi boşuna yorulmayın
NVIDIA hatalarını da araştırabilirsin istersen utancından yerin dibine gir de göreyim seni de.
Yapabildiğiniz iki şey var;Sizin gibi zavallılara gülüç atmak çok hoşuma gidiyor biliyor musun? 8 GB VRAM'li karta para kaptıran insanlara emoji atmayıpta kahka mı atmamı istersin?
NVIDIA hatalarını da araştırabilirsin istersen utancından yerin dibine gir de göreyim seni de.
İkincisi ise Radeon hatalarıyla uğraşmak
Param var alıyorum Nvidia? Var mı başka soru? 15 yıldır Nvidia kullanıyorum bir kere ağlamadım. Ağlamam da. Ayrıca ben senin gibi Türkçe kaynakları okumuyorum bile ileri düzey İngilizcem var, direkt kaynağından okurum. Sen ve senin gibilere verdiğim son cevaptı, bol wattmanlı günler dilerim.Seninde yapabilidiğin 3 şey var vatana gidip NVIDIA ekran kartı almak. Sonra da 2 sene sonra VRAM yetmiyor diye ağlayıp yeni ekran kartı arayışına girmektir. Şu ana kadar kullandığım ekran kartında 1 kere bile hata alıp uğraşmadım ayrıca.
Seninde yapabilidiğin 3 şey var vatana gidip NVIDIA ekran kartı almak. Sonra da 2 sene sonra VRAM yetmiyor diye ağlayıp yeni ekran kartı arayışına girmektir. Şu ana kadar kullandığım ekran kartında 1 kere bile hata alıp uğraşmadım ayrıca.
Param var alıyorum NVIDIA? Var mı başka soru? 15 yıldır NVIDIA kullanıyorum bir kere ağlamadım. Ağlamam da. Ayrıca ben senin gibi Türkçe kaynakları okumuyorum bile ileri düzey ingilizcem var, direkt kaynağından okurum. Sen ve senin gibilere verdiğim son cevaptı, bol WattMan'lı günler dilerim.
Sen çözümünü bilirsin, sen sorun çözmeyle vakit harcarken ben kasamdaki GeForce RTX yazısına bakarak ultra ray tracing ayarda oyun keyfime bakarım. Ödediğim daha az elektrik parası da 15 yıldır bana iyi kar sağladı. Var olsun Nvidia.İleri düzey ingizicen beni uzaktan yakından alakadar etmez İngilizce kaynak araştırmak isteyen adam translate bile kullanır ayrıca sen portakalda vitaminken ben AMD ekran kartı kullanıyordum çoğu problemin çözümünü de bilirim.
Sen çözümünü bilirsin, sen sorun çözmeyle vajit harcarken ben kasamdaki GeForce RTX yazısına bakarak Ultra Ray Tracing ayarda oyun keyfime bakarım.