RTX 3060'dan RTX 4070 Super'e geçilir mi?

Hocam peki ileride 5000 üstüne dediklerinizi yaparsam sokette sıkıntı yaşamadan geçebilir miyim?
Bu arada siz anakart değiştirseniz bile mevcut soketiniz dediniz yani sorun kasa da anladığım kadarıyla.

AMD fazla ısınıyor diyorlar.
Kasa değil, anakart. H610 anakartınız var. Intel bu soketi geride bırakıp yeni bir sokete geçti. Aynı zamanda anakartınız vasat olduğu için Intel'in üst seviye işlemcilerini kullanamıyorsunuz. Öncesinde de bunları yazdım, tekrara düşmeyeyim.

AMD ısınıyor diyen insanlar ya cahildir ya da hiçbir güncel teknoloji hakkında bilgisi yoktur.

Kasa değil, anakart. H610 anakartınız var. Intel bu anakartı geride bırakıp yeni bir sokete geçti. Aynı zamanda anakartınız vasat olduğu için Intel'in üst seviye işlemcilerini kullanamıyorsunuz. Öncesinde de bunları yazdım, tekrara düşmeyeyim.

AMD ısınıyor diyen insanlar ya cahildir ya da hiçbir güncel teknoloji hakkında bilgisi yoktur.
Hocam zamanınızı bana ayırdığınız için cidden çok teşekkür ederim bu konuda bilgisizim. İlk 4070 ti süper alıyorum ileride AMD DDR5 işlemciye geçiyorum. Peki hocam bu kadar yatırım yapıp çok ileride 5090 falan gecsem sistem darboğaz yapar mi ?

12400F bana göre 5070 Ti'yi besleyeceğini sanmıyorum. Emin olmasamda bir öngörüş belirtmek istedim sadece. Çıkmamış bir ekran kartı üzerine hayal kurmayalım. Sistemin 1080p de kullanıyorsan bence dokunma. Yok 2K ya geçeceğim diyorsan 4070 Ti de bende aynı fikirdeyim.
Teşekkürler hocam.

Hocam zamanınızı bana ayırdığınız için cidden çok teşekkür ederim bu konuda bilgisizim. İlk 4070 Ti Super alıyorum ileride AMD DDR5 işlemciye geçiyorum. Peki hocam bu kadar yatırım yapıp çok ileride 5090 falan gecsem sistem darboğaz yapar mi?
O konu işlemciye kalır. Ama X3D varyantlarından birine geçtiğiniz sürece bu tarz tepe kartları bir şekilde beslersiniz. Kısacası ne kadar ekmek o kadar köfte.

O konu işlemciye kalır. Ama X3D varyantlarından birine geçtiğiniz sürece bu tarz tepe kartları bir şekilde beslersiniz. Kısacası ne kadar ekmek o kadar köfte.
Sistem uygun diye anakarti onemsememistim almıştım aslında hocam ama hafif hata yapmışım. Teşekkürler bilgiler için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı