Elektronik RTX 3070 9999 TL

3070 ve Ti'a pek sıcak bakamıyorum 8 GB olmasından dolayı. 6700XT kullanıyorum bildiğiniz üzere 12 GB, dün bi 3070 ti için sahibinden baktım rog strix suprim x felan temiz 9-9.5'a var. Üzerine 2-3 k koyup bunu satıp almayı düşünmüştüm ama 8 GB bence artık alınmaz özellikle 0 alınacaksa. Şahsi fikrimdir lütfen linçlemeye çalışmayın :)

3070 ve Ti'a pek sıcak bakamıyorum 8 GB olmasından dolayı. 6700XT kullanıyorum bildiğiniz üzere 12 GB, dün bi 3070 ti için sahibinden baktım rog strix suprim x felan temiz 9-9.5'a var. Üzerine 2-3 k koyup bunu satıp almayı düşünmüştüm ama 8 GB bence artık alınmaz özellikle 0 alınacaksa. Şahsi fikrimdir lütfen linçlemeye çalışmayın :)
Nvidia fanboyları yüreklere korku salmış 😄

Nvidia fanboyları yüreklere korku salmış 😄
Aslında bende Nvidiacıyım, 1070 ve 1080 totalde 5 sene kullandım. 2 Sene önce kasamı sattım ve 4-5 ay önce tekrar topladım. Ve F/P olduğu içinde 6700XT tercih ettim ve memnunum. Evet bazı driver sorunları yaşadım, şuan yaşamıyorum ama param olsa Nvidia tercih ederim. Dediğim gibi 2-3 k verip 3070 Ti'a geçmeye de razıydım am 8 GB Vram düşününce yetersiz kalacağını düşünüyorum.

Aslında bende NVIDIA'cıyım, 1070 ve 1080 Total'de 5 sene kullandım. 2 sene önce kasamı sattım ve 4-5 ay önce tekrar topladım. Ve F/P olduğu içinde 6700XT tercih ettim ve memnunum. Evet bazı driver sorunları yaşadım, şu an yaşamıyorum ama param olsa NVIDIA tercih ederim. Dediğim gibi 2-3 k verip 3070 Ti'a geçmeye de razıydım am 8 GB VRAM düşününce yetersiz kalacağını düşünüyorum.

Kartın potansiyeli gayet yüksek ama yeni çıkan oyunlarda VRAM tarafından kısıtlanabileceği durumlar ortaya çıkıyor. Gerçekten o karta 8 GB vermeyi kim akıl etti merak ederim.

Kartın potansiyeli gayet yüksek ama yeni çıkan oyunlarda VRAM tarafından kısıtlanabileceği durumlar ortaya çıkıyor. Gerçekten o karta 8 GB vermeyi kim akıl etti merak ederim.
İşte bahsettiğim nokta bu. Alırken felan kendimi teselli ediyordum, 6700XT 3070 Ti seviyesinde felan diye de. FPS olarak 7-8 farketse de Nvidia tarafı yazılım konusundan çok öne geçiyor ama ben aldığım zaman arada 2 kata yakın fark vardı ve yazılımı mecburen görmezden gelmek zorunda kaldık. Memnunum tabii şuan gayet keyifle ve sorunsuz kullanıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı