RTX 3070 bilgisayara hangi işletim sistemi kurulmalı?

Ben Windows 11 kurayım diyorum kurmuşken çünkü ileride illa ki 11'e geçicem bu yüzden şimdiden hallediyim diyorum. Son olarak Home mu Pro mu?
Sisteminiz ve oyunlar için tavsiyem Windows 10 Home'dur. Pro sürümünde uzak masaüstü ve diğer ek özellik hizmetlerini kullanmıyorsanız Home sürümünü kullanmanız kesinlikle tavsiyemdir.

Windows 11 Home kursam sorun olur mu?
 
Home hocam Pro da ekstra %90 kullanmayacağın özellikler var.
 
YouTube üzerinden Windows 10 ve 11 karşılaştırma videolarına bakınabilirsiniz. Şahsen benim için Windows 11 Windows 10'a göre gecikmesi daha yüksek, oyun açılımları çok çok daha uzun sürüyordu. Örneğin CS:GO oyunu Nvme SSD içinde yüklü olmasına rağmen 50 saniye sonra oyun menüsü açılıyordu ancak. Bu sorun hakkında buraya konu bile açmıştım ve herkes yaşadığını yazmıştı. Windows 11'de Varsayılan uygulamaları kendi ayarlar kısmından değiştiremiyordum. Bir çeşit bug sorunu vardı. Bunu gidermek için PowerShell komutları fln girmek gerekiyordu. Kısacası Windows 10 bana göre daha stabildi. Sistemim üst seviye bu arada. Tabii ki sizin kendi tercihiniz. Merak ediyorsanız Windows 11 indirip denersiniz. Beğenmezseniz siz de benim gibi, başkaları gibi Windows 10'a geri dönüş yaparsınız. Ya da Windows 11 kullanmaya devam edersiniz. Siz bilirsiniz.

Neyse o zaman ben işimi garantiye alıp Windows 10 Home kuruyorum herkese teşekkürler.
 
YouTube üzerinden Windows 10 ve 11 karşılaştırma videolarına bakınabilirsiniz. Şahsen benim için Windows 11 Windows 10'a göre gecikmesi daha yüksek, oyun açılımları çok çok daha uzun sürüyordu. Örneğin CS:GO oyunu NVMe SSD içinde yüklü olmasına rağmen 50 saniye sonra oyun menüsü açılıyordu ancak. Bu sorun hakkında buraya konu bile açmıştım ve herkes yaşadığını yazmıştı. Windows 11'de varsayılan uygulamaları kendi ayarlar kısmından değiştiremiyordum. Bir çeşit bug sorunu vardı. Bunu gidermek için PowerShell komutları falan girmek gerekiyordu. Kısacası Windows 10 bana göre daha stabildi. Sistemim üst seviye bu arada. Tabii ki sizin kendi tercihiniz. Merak ediyorsanız Windows 11 indirip denersiniz. Beğenmezseniz siz de benim gibi, başkaları gibi Windows 10'a geri dönüş yaparsınız. Ya da Windows 11 kullanmaya devam edersiniz. Siz bilirsiniz.

Evet katılıyorum hocam. Dün Windows 11 Home Single Language X64 yüklediğim cihazımda NVMe SSD'de oyun bayağı beklemişti. Ve tüm performans ayarlarını yapmış iken.
Ben Windows 11 kurayım diyorum kurmuşken çünkü ileride illa ki 11'e geçicem bu yüzden şimdiden hallediyim diyorum. Son olarak Home mu Pro mu?


Windows 11 Home kursam sorun olur mu?
Home kurmalısınız hocam.
 
Neyse o zaman ben işimi garantiye alıp Windows 10 Home kuruyorum herkese teşekkürler.

Ama bence önce bir deneyin. Eminim merak ediyorsundur Windows 11. Bu arada Windows 11'in APK dosyalarını açma özelliğini sevmiştim. Windows 11'de sistem daha hızlı açılıyordu, programlar ve pencere geçişleri daha hoştu. Tabii malesef özellikle CS:GO açılım süresi beni tilt etmişti. Ayrıca ayrıntı çok Windows 11'de. Buna da gerek yoktu aslında :)
 
Ben Windows 11 kurayım diyorum kurmuşken çünkü ileride illaki 11'e geçeceğim bu yüzden şimdiden halledeyim diyorum. Son olarak Home mu Pro mu?

Windows 11 Home kursam sorun olur mu?

Ayrıca kurmak için buradan yardım alabilirsiniz:
 

Geri
Yukarı