A-XMP açtım fakat Core Performance Boost ya da Game Boost gibi bir şey bulamadım.Sorun bu yüzden büyük ihtimalle. BIOS üzerinden XMP'yi ve CPB(core performance Boost'ya da Game Boost olarak geçer) açın ve tekrar test edin.
Hocam, benim de küçük bir sorum var. BIOS'u biz anakartın uygulaması üzerinden güncelledik fakat güncellenmiyor sanki bende bir hata var, bir yerde yanlışlık yapıyorum.Hocam XMP profilleri olması lazım. Genelde iki tane olur bir tanesi maksimum frekansa ayarlıdır. Eğer profil seçeneği yoksa-ki olması gerekiyor dikkatli bakın- manuel olarak bellek hızınızı arttırmanız lazım. Ayrıca BIOS'u güncellemeyi unutmamışsınızdır umarım.
Ürünün sitesinden indirip güncellemek en garanti yoldur. Herhangi bir program ile güncellemeyi önermiyorum.Hocam, benim de küçük bir sorum var. BIOS'u biz anakartın uygulaması üzerinden güncelledik fakat güncellenmiyor sanki bende bir hata var, bir yerde yanlışlık yapıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.