RTX 3070 kaç Watt PSU gerekir?

Hocam MSI RTX 3070 Gaming X Trio ve AMD 5600X i Xigmatek cockpıt mesh panel 4x120mm fanlı X-Power 700W 80Plus MidT ATX kasa ile kullanıyorum FPS 60 sabitliyorum genelde. FPS serbest bırakınca PSU uçuşa geçiyor sanırım kasa ve fan sıkıntılı bu modelde? Sisteme Xigmatek EN44665 minotaur Full range 850W 80+ Gold Full modular 12 cm fan Power Supply takmayı düşünmeye başladım ne dersiniz?

Bende 3070 ve AMD R5 5600X var arkadaşlar 650W 80+ bronz PSU var işlemcinin kendi stok sogutucusu var uzerinde cok ısınıyor şu an sıvı soğutma alacağım işlemci ısınıyor ama ekran kartinda cok sıkinti olmuyor 40'larda geziyor bosda oyle söyleyeyim ama en iyisi 750W olması çünkü gereksinimleri yetese de ucu ucunu sıkıntı olabilir.
arkadaşımın işlemci 90 derecelerdeydi sıvı soğutmayla..acaba soğutucuyu mu değiştirsem dedi (ryzen 5800x) ben de ona önce ECO MODE yi denemesini söyledim

1. yöntem arkadaşlar anakartınızdan işlemciyi ECO MODE ye alın..deneyin kaç derece olacak
2. yöntem bugun arkadaş ryzen master programını indirdi bios ayarlarını orjinal işlemci ayarlarında açıp windowsta ryzen master ile auto OC moduna aldı voltaj otomatikman 1.1 volta indi ve , ECO MODE de 75 derece , ryzen masterla 63-65 derecelere indi BF2042 oyununda. (not sıvı sogutmalı ama ayarları yapamazsanız sıvı sogutma da hikaye)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı