RTX 3070 Ti sisteme kaç watt güç kaynağı gerekir?

Kimse kralım, padişahım demiyorki sana. Wattmetre denen bişey var ondan aldım ölçtüm 12v kanalına göre kaldırıp kaldırmayacağı rahat bi şekilde ölçülebilir.
boşta çekilen watt değeri 130watt full stress testi yaptım ki hiçbir oyunda bu kadar stress yaşamayacajk bilgisayarım onda bile 536watt güç çekiyor yani benim cooler master 650 80+ 12voltta 648W güç sağlayabileceği için psu'm gayet yeterli olduğuna karar verdim. Bu değerlere göre de yardımcı olmak istedim. @volkansvdk Ancak sizin amacın ne anlamlandıramadım.

Kimse kralım, padişahım demiyor ki sana. Wattmetre denen bir şey var ondan aldım ölçtüm 12v kanalına göre kaldırıp kaldırmayacağı rahat bir şekilde ölçülebilir.
Boşta çekilen watt değeri 130watt Full stress testi yaptım ki hiçbir oyunda bu kadar stress yaşamayacajk bilgisayarım onda bile 536watt güç çekiyor yani benim Cooler Master 650 80+ 12voltta 648W güç sağlayabileceği için PSU'm gayet yeterli olduğuna karar verdim. Bu değerlere göre de yardımcı olmak istedim. @volkansvdk ancak sizin amacın ne anlamlandıramadım.

Benim güç kaynağım Dragos marka 600W +80'lik benim sistemin ozelliklerini kaldırırımı kararsızım çoğu diyor sıkıntı yaratmaz bazı arkadaşlar 650W al diyorlar bazıları 750W al diyorlar aklım iyice karıştı

Benim güç kaynağım Dragos marka 600W +80'lik benim sistemin ozelliklerini kaldırırımı kararsızım çoğu diyor sıkıntı yaratmaz bazı arkadaşlar 650W al diyorlar bazıları 750W al diyorlar aklım iyice karıştı
Bikaç yere baktım şimdi 12V kanalından ancak 408Wverebiliyor diyorlar aslında 600w değil o 400w diyenler var. Bu yüzden psu şart size hocam.Zaten ekran kartı 300w,100w işlemci desek 400ü bulur anakartı var diğer donanımlar var. İleriye dönük olması açısından 750w 80+ almak mantıklı gibi.

Birkaç yere baktım şimdi 12v kanalından ancak 408wverebiliyor diyorlar aslında 600W değil o 400W diyenler var. Bu yüzden PSU şart size hocam. Zaten ekran kartı 300W, 100W işlemci desek 400ü bulur anakartı var diğer donanımlar var. İleriye dönük olması açısından 750W 80+ almak mantıklı gibi.

Vallahi benim sistemimi güncellemedigim sistemde GTX 1080 Ti var bir de Intel'in i5 9.nesil işlemcisi onda kullandım vallahi öyle bir şeye denk gelmemiştim eğer öyle bir durum varsa en uygun fiyat performans 750 +80 güç kaynağı var mıdır link de atabilirsiniz.

@Fwing vallahi hocam ikitane 1600 TL'ye 750W 80+ PSU buldum marka olarak birisi DeepCool PF750 diğeri gameforce GF750 hangisi idealdir.

Son düzenleme:
Vallahi benim sistemimi güncellemedigim sistemde GTX 1080 Ti var bir de Intel'in i5 9.nesil işlemcisi onda kullandım vallahi öyle bir şeye denk gelmemiştim eğer öyle bir durum varsa en uygun fiyat performans 750 +80 güç kaynağı var mıdır link de atabilirsiniz.

@Fwing vallahi hocam ikitane 1600 TL'ye 750W 80+ PSU buldum marka olarak birisi DeepCool PF750 diğeri gameforce GF750 hangisi idealdir.
Eğer 2 marka arasında hangisi derseniz deepcool derim.

ama 2 marka öner derseniz

Ben cooler master alırdım sanırım çünkü şuanki cooler master 650w psumdan memnunum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı