Birkaç aya stokların hali düzelmeye başlar, şu anlık maalesef düzgün fiyata RTX 3070 bulmak gibi bir şansınız yok. Bir de topladığın sistem genel olarak güzel, o güç kaynağı yerine bu alınabilir:
Attığın kasa yerine olarak da bu düşünülebilir:
XPG Battlecruiser 4x120mm Fanlı ATX Midi Tower ARGB Kasa Siyah - BATTLECRUISER-BKCWW - Garaj Ürünü | Adeks Store
Temperli yan cam panele ve plastik üst/ön kapaklara sahip, 2 adet 140mm RGB fan ile donatılan MasterCase H500P sisteminiz için ferah bir ortam sunuyor.www.adeksstore.com
PHANTEKS Eclipse P500A MESH TEMPERED GLASS (PHÂEC500ATG_BK) Mid-Tower Pencereli Güç Kaynaksız Siyah Kasa - inventus
PHANTEKS Eclipse P500A MESH TEMPERED GLASS (PHÂEC500ATG_BK) Mid-Tower Pencereli Güç Kaynaksız Siyah Kasainventus.com.tr
Stoklar azalıp fiyatlar artmadan önce 6000 - 6400 TL'ye birkaç model alabiliyordun. Stoklara gelince bence 6500 - 7000 TL'ye alınabilir.Sence ne kadar olur 3070?
Stoklar azalıp fiyatlar artmadan önce 6000 - 6400 TL'ye birkaç model alabiliyordun. Stoklara gelince bence 6500 - 7000 TL'ye alınabilir.
Sistemde hata göremedim, dediğim gibi iyi ama güç kaynağı ve kasa olarak daha iyi alternatifler attım.Fiyati daha makul yapmak için şu ankart nasıl? Bilginiz var mı?
Ayrıca sistem de hata var mı sizce?MSI MPG B550 GAMING EDGE Wi-Fi AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
MSI MPG B550 GAMING EDGE Wi-Fi AMD AM4 DDR4 ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Teşekkürler.
Çok iyi sistem toplamışsınız. Sadece güç kaynağının değişmesi lazım. RTX 3070 yokken bulamazsınız, stoklara gelmesi lazım doğal olarak. Bulunsa da fiyatlar çok pahalı oluyor.
Birkaç aya stokların hali düzelmeye başlar, şu anlık maalesef düzgün fiyata RTX 3070 bulmak gibi bir şansınız yok. Bir de topladığın sistem genel olarak güzel, o güç kaynağı yerine bu alınabilir:
Attığın kasa yerine olarak da bu düşünülebilir:
XPG Battlecruiser 4x120mm Fanlı ATX Midi Tower ARGB Kasa Siyah - BATTLECRUISER-BKCWW - Garaj Ürünü | Adeks Store
Temperli yan cam panele ve plastik üst/ön kapaklara sahip, 2 adet 140mm RGB fan ile donatılan MasterCase H500P sisteminiz için ferah bir ortam sunuyor.www.adeksstore.com
PHANTEKS Eclipse P500A MESH TEMPERED GLASS (PHÂEC500ATG_BK) Mid-Tower Pencereli Güç Kaynaksız Siyah Kasa - inventus
PHANTEKS Eclipse P500A MESH TEMPERED GLASS (PHÂEC500ATG_BK) Mid-Tower Pencereli Güç Kaynaksız Siyah Kasainventus.com.tr
3070 hiçbir yerde bulamıyorum, gördüklerim de fahiş fiyatlarda. Stoklarda nasıl bulabilirim? Kullanmayı düşündüğüm bilgisayar özellikleri şöyle:
AMD Ryzen 5 5600X Altı Çekirdek 3.70 GHz Kutulu İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 5600X Altı Çekirdek 3.70 GHz Kutulu İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 5600X Altı Çekirdek 3.70 GHz Kutulu İşlemci özelliklerini incele, 3.560,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Samsung 970 EVO MZ-V7E1T0BW PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung 970 EVO MZ-V7E1T0BW PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung 970 EVO MZ-V7E1T0BW PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 2.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Corsair RM750 CP-9020195-EU 750 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Corsair RM750 CP-9020195-EU 750 W Power Supply arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com Corsair Vengeance RGB PRO 16 GB (2X8) 3600 MHz DDR4 CL18 CMW16GX4M2Z3600C18 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair Vengeance RGB PRO 16 GB (2X8) 3600 MHz DDR4 CL18 CMW16GX4M2Z3600C18 Ram fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair Vengeance RGB PRO 16 GB (2X8) 3600 MHz DDR4 CL18 CMW16GX4M2Z3600C18 Ram özelliklerini incele, 5.323,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Cooler Master MasterBox TD500 Mesh MCB-D500D-KGNN-STU 4 Fanlı E-ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Cooler Master MasterBox TD500 Mesh MCB-D500D-KGNN-STU 4 Fanlı E-ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Cooler Master MasterBox TD500 Mesh MCB-D500D-KGNN-STU 4 Fanlı E-ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 3.900,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com SilverStone PF360 ARGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SilverStone PF360 ARGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! SilverStone PF360 ARGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 4.299,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Asus ROG STRIX B550-E GAMING AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Asus ROG STRIX B550-E GAMING AMD AM4 DDR4 ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Aynı PSU'yu bende kullanıyorum. Bilemeden konuşmayın kötü değil ama @RPM bu konuda mis gibi anlatmış kalitesiz kapasitörler kullanılmış.Güç kaynağında ne var canavar gipi PSU başka markanın fan boyluğunu yapıyorsun bende Corsair RM 750W kullanıyorum RTX 3080 ile tıkır tıkır çalışıyor.
Corsair XPG'den daha iyi sağlam PSU bende kullanıyorum bir sorunu yok.
Kötü değil ama
Aynı PSU'yu bende kullanıyorum. Bilemeden konuşmayın kötü değil ama @RPM bu konuda mis gibi anlatmış kalitesiz kapasitörler kullanılmış.
Aynı fiyata bunlar varken alınması mantıklı değil.
XPG CORE REACTOR 750W 80+ Gold Full Modüler 120mm Fanlı PSU | ITOPYA
XPG CORE REACTOR 750W 80+ Gold Full Modüler 120mm Fanlı PSU En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile 750G-BKCEU ITOPYA'da.www.itopya.com
THERMALTAKE TOUGHPOWER GF1 80PLUS GOLD 750W FULL MMODÜLER GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
THERMALTAKE TOUGHPOWER GF1 80PLUS GOLD 750W FULL MMODÜLER GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bende gayet sorunsuz kullanıyorum ama bu aynı fiyattaki rakiplerinden daha iyi oldğunu göstermez. Keşke almasaydım. Onun dışında sistem gayet iyi.
Asıl siz marka fan boyluğu yapıyorsunuz.
İşte, ben burada cahillik yaptım, kalitesiz kapasitör diye atladım, mis gibi voltaj regülasyonu, ripple varmış, ama aynı fiyatta Core Reactor varken alınması yine de mantıklı değil.
Bu arada Core Reactor şurada daha ucuz:
Böyle söylemeyin, gayet iyiymiş, inceledim.Keşke almasaydım.
Hayır, 4.seviye Su'scon ve 2.seviye Elite marka kapasitörler kullanıyor.Japon kapasitör kullanıyor
Senin incelemeye bakıp gece uyuyamadım, 2 gün boyunca bunun pişmanlığını yaşadımBöyle demeyin, gayet iyiymiş, inceledim.
Hayır, 4.seviye Su'scon ve 2.seviye Elite marka kapasitörler kullanıyor.
Kaynaklar:
Corsair RM750 750 W Review
The Corsair RM750 only costs slightly less than the RM750x, and the latter comes with the topnotch NR135L fan and Japanese caps. That said, the RM750 has jaw-dropping efficiency at very light and light loads and is compatible with the new Modern Standby mode in Windows 10, meaning it can wake up...www.techpowerup.com
PSUs 101: A Detailed Look Into Power Supplies
The objective of this article is to provide detailed information about the most crucial part of a personal computer (PC) system, its power supply unit. Follow us on this journey into PSU territory and we promise that you will gain valuable knowledge.www.tomshardware.com