RTX 3070 sisteme 650W PSU yeter mi?

650W PSU yeterli olabilir. Fakat hangi marka ve hangi model olduğuna göre değişir. Ama yine de garanti olması açısından 750W almanızı öneririm. Ben de eksik kalmayıp çözünürlük kısmını eleştireyim. Eğer ilerde değiştirme düşüncesinde değilseniz 3070 gereksiz olur. En azından 2K çözünürlükte kullanılmalı.

Yetmez 750W hatta 850W almanızı öneririm. 1080P için 3070 tamamen israf bunuda belirtmiş olayım.
şuanda rx 5500 xt var o yüzden
sistemden gelen default 650 w psu
yeni
650W PSU yeterli olabilir. Fakat hangi marka ve hangi model olduğuna göre değişir. Ama yine de garanti olması açısından 750W almanızı öneririm. Ben de eksik kalmayıp çözünürlük kısmını eleştireyim. Eğer ilerde değiştirme düşüncesinde değilseniz 3070 gereksiz olur. En azından 2K çözünürlükte kullanılmalı.
bir monitör almayı planlıyorum zaten
2k o zaman kullanırım

Şu anda RX 5500 XT var o yüzden.

Sistemden gelen default 650W PSU.
Yeni.

Bir monitör almayı planlıyorum zaten.
2K o zaman kullanırım.

2K ile daha iyi olur. Yüksek W önermemin sebebi zaten yazan arkadaşlarda aynı şekilde düşünerek yazıyor bilgisayarın çektiği belli bir güç var ve takıcağınız monitör vs veya ilerideki geliştirmeler olsun beslemesi gerekiyor. 650W bir PSU 80 verimlilik ile zaten alabiliceğiniz Max 550 oluyor buna göre hesap etmeniz gerekiyor. Bu kasayı toplamak için bütçeniz varsa direk 850 yönelin.

2K ile daha iyi olur. Yüksek W önermemin sebebi zaten yazan arkadaşlarda aynı şekilde düşünerek yazıyor bilgisayarın çektiği belli bir güç var ve takıcağınız monitör vs veya ilerideki geliştirmeler olsun beslemesi gerekiyor. 650W bir PSU 80 verimlilik ile zaten alabiliceğiniz Max 550 oluyor buna göre hesap etmeniz gerekiyor. Bu kasayı toplamak için bütçeniz varsa direk 850 yönelin.

Kasa elimde ekran kartımı upgrade edeceğim.
Peki arkadaşlar en önemli soruyu soruyorum. Sizce anakart besler mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı