Umarım öyle olur. Biz sıfırı yok diye sıfırından daha pahalı ikinci el motor aldık. Onlar da işin suyunu çıkarmış durumda sayılır. Bazıları hariç.
Biraz da şans işi illaki parayı sıkışan birileri olacaktır. Ben her zaman sahibinden vb. siteleri yokluyorum uygun bir şey gördümü direk alıyorum. Mesela XPG Summoner klavyenin Türkiye fiyatı 700 TL ve 800 TL arası değişiyor ben test amaçlı kullanılmış 1 günlük XPG primer mouse ve Summoner klavyeyi 600 TL'ye aldım ara sıra denk gelebiliyor araştırmak lazım.
Biraz da şans işi illaki parayı sıkışan birileri olacaktır. Ben her zaman sahibinden vb. siteleri yokluyorum uygun bir şey gördümü direk alıyorum. Mesela XPG Summoner klavyenin Türkiye fiyatı 700 TL ve 800 TL arası değişiyor ben test amaçlı kullanılmış 1 günlük XPG primer mouse ve Summoner klavyeyi 600 TL'ye aldım ara sıra denk gelebiliyor araştırmak lazım.
4800 TL'ye MSI 2080 Duke OC görmüştüm. Fiyatı çok alınabilirdi fakat satıcıya güvenemedim. O kadar para vermişken sıfır almak istiyorum. Fakat performans açısından ikinci el parçalara da yönelebilirim. Güven meselesi.
4800 TL'ye MSI 2080 Duke OC görmüştüm. Fiyatı çok alınabilirdi fakat satıcıya güvenemedim. O kadar para vermişken sıfır almak istiyorum. Fakat performans açısından ikinci el parçalara da yönelebilirim. Güven meselesi.
Mesela benim güvenilir bir satıcım var devamlı eline teknolojik ürünler geliyor piyasası 5000 tlyse o 4500 TL'ye veriyor ürünler sadece video çekilmek için açılıyor. Geçen görüştüm elinde Galax RTX 2080 Super ex varmış 5500 TL'ye bırakıyordu bu aralar sıkışık olduğum için alamamıştım biraz da RTX 3060 ve 3070 kartların fiyatlarını merak ediyorum.![]()
İsmini benimle paylaşırsanız çok sevinirim. Dediğiniz gibi gözüm kapalı güvenebileceğim birisi ise neden alışveriş yapmayayım.
0532 445 11 59 Ecevit Bey. İlk olarak parayı alıyor daha sonra kargolama işlemlerini yapıyor bilginiz olsun. Ben ecevit Bey'den 650 TL'lik bir ürün aldım önden parayı yolladım herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmadım. WhatsApp üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
Teşekkür ederim. Başka bir platformda da hesabı var mıdır acaba?
Normalde vermek istemiyordum ama YouTube donanım günlüğü diye bir kanalları var pek bir takipçileri yok diyebilirim. Firmalar reklam amaçlı ürün yolluyor elde kalan ürünleri satıyorlar.
Çok teşekkür ederim. Alışveriş yapacağım zaman zarfında kendisi ile iletişime geçerim. Eğer uyguna bir şey bulursam alırım. Tekrardan teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.