Ryzen 7 3700X'e geçmen gerek en düşük.Bana uygun fiyatlı bu karta ideal bir bildiğin işlemci var sa söyleyebilir misin?
Ryzen 7 3700X'e geçmen gerek en düşük.Bana uygun fiyatlı bu karta ideal bir bildiğin işlemci var sa söyleyebilir misin?
Ryzen 7 3700X'e geçmen gerek en düşük.
Bana uygun fiyatlı bu karta ideal bir bildiğin işlemci varsa söyleyebilir misin?
2K'da rahat kullanirsin ama ileride oyun grafikleri gelistikce 1080P'ye dusurmen gerekebilir ve iste o zaman darbogaz olur.2K dada yaparmı ben sıfır kasma oynamak istiyorum eğer 2K dada yaparsa bana başka bir işlemci gösterirseniz sevinirim![]()
3600X.
3600 le 3600 X'i̇n arasında pek fark yok diye biliyorum ama ben şimdi 3600X kullanırsam darboğaz olmaz mı?
En dogru tercih 3700X olur.
sonuç benzer olacaktır.2080Ti'den güçlü olacak denilen kartı o işlemci beslemez kişisel görüşüm darboğaz yaşarsınız haberiniz olsun, kartın kendisi 2-4K için ideal.
10600k daha iyi oyun performansi verecektir.Eyvallah krdşm sağ ol peki 10600K nasıl.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.