RTX 3070 Ti Bulk (Siyah Kutu) nedir?

Arayın sorun poşeti açılmamış ise sıkıntı olmaz, bence açılmamıştır zaten ikinci el olduğunu sanmıyorum.
Aynen hocam arıyorum şimdi teşekkürler.

Bizi de bilgilendir merak etmeyelim :D
Hocam Allah'tan aramışım. Adam ağzının kenarıyla konuştu 2-3 kelime ya etti ya etmedi kesinlikle güven vermedi. Arkadan gülüşme sesleri de geliyordu. Güvenemedim ve almadım.

Hocam Allah'tan aramışım. Adam ağzının kenarıyla konuştu 2-3 kelime ya etti ya etmedi kesinlikle güven vermedi. Arkadan gülüşme sesleri de geliyordu. Güvenemedim ve almadım.
İncehesap da aynı şekilde satıyor. Bir sorun olacağını zannetmiyorum. Hatta oradan indirimle alırsanız daha iyi olur.

İncehesap da aynı şekilde satıyor. Bir sorun olacağını zannetmiyorum. Hatta oradan indirimle alırsanız daha iyi olur.
Hocam aradığım adamın tavrı inanılmaz kötüydü. İnanın konuşsanız anlardınız siz de. Kesinlikle vazgeçtim. Anladım teşekkür ederim İncehesap'a bakacağım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı