RTX 3070 Ti sistem düşük FPS veriyor

Oyun yazılı hocam
5600x + 32GB RAM + 3070 TI ile oynadığınız haritaya göre 100-180 arası FPS almanız lazım. 1080p ve 1440p'de FPS'in değişeceğini sanmıyorum çünkü darboğaz oluyordur 1080p'de. İşlemciyle alakalı değil oyunla alakalı. Bu oyunda DLSS açmanıza gerek yok zaten.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodaki ayarları yapıp dener misiniz? Kaç FPS aldığınızı bir test edip geri dönüş yapın.

Oyun yazılı hocam.

Peki hocam hiç OC falan yaptın mı ekran kartına? Otomatik OC falan programı kullandın mı?
5600X + 32 GB RAM + 3070 Ti ile oynadığınız haritaya göre 100-180 arası FPS almanız lazım. 1080p ve 1440P'de FPS'in değişeceğini sanmıyorum çünkü darboğaz oluyordur 1080P'de. İşlemciyle alakalı değil oyunla alakalı. Bu oyunda DLSS açmanıza gerek yok zaten.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodaki ayarları yapıp dener misiniz? Kaç FPS aldığınızı bir test edip geri dönüş yapın.

5600X kullanıyor hocam darboğaz yaşamaz bence.

Peki hocam hiç OC falan yaptın mı ekran kartına? Otomatik OC falan programı kullandın mı?

5600X kullanıyor hocam darboğaz yaşamaz bence.
Oyun ile alakalı yaşanıyor. İşlemci ile alakalı değil. 1080p'de oynuyorsa hele.
1440p'de max. gücünde kullanılır kart.

Oyun ile alakalı yaşanıyor. İşlemci ile alakalı değil. 1080P'de oynuyorsa hele.
1440P'de Max. Gücünde kullanılır kart.

Yanlış okumuşum :D Pardon.
1-2gün öncesi bende Apex de düşük FPS sorunu yaşıyordum yüklediğim programlardan dolayı olduğunu çözdüm sıkıntı kalmadı.

1-2gün öncesi bende Apex de düşük FPS sorunu yaşıyordum yüklediğim programlardan dolayı olduğunu çözdüm sıkıntı kalmadı.
Bi yazdığımı denesin, sonuçları alalım. Sıkıntı var mı yok mu anlamış oluruz.

DLSS teknolojisini kullanmak nasip olmadı ama ekran kartının yeterli olduğu yerlerde DLSS açmanın bir etkisi var mı emin değilim. Sonuçta ekran kartı yeterliyse işlemci kısıtlıyor demektir. DLSS'i RT açınca düşen FPS'i artırmak için kullanmak veya 3050/3060 gibi kartlarda ekran karttan dolayı düşük performansı gidermek için kullanmak gerekmiyor mu?

Cevap yazmadığım için çok özür dilerim ancak noktalama işaretlerine uymadığım için 1 saat ban yedim şu an iş yerinde olduğum için bakamıyorum akşam eve gittiğimde dediğiniz ayarları deneyeceğim.

Hangi programlardan bahsettiğinizi anlamadım normal herkesin yüklediği programları kullanıyorum farklı bir şey yok

Cevap yazmadığım için çok özür dilerim ancak noktalama işaretlerine uymadığım için 1 saat ban yedim şu an iş yerinde olduğum için bakamıyorum akşam eve gittiğimde dediğiniz ayarları deneyeceğim.

Hangi programlardan bahsettiğinizi anlamadım normal herkesin yüklediği programları kullanıyorum farklı bir şey yok

Misal ben OC yapmak için ASUS GPU Tweak II indirdim sonra malladı sistem :D

DLSS teknolojisini kullanmak nasip olmadı ama ekran kartının yeterli olduğu yerlerde DLSS açmanın bir etkisi var mı emin değilim. Sonuçta ekran kartı yeterliyse işlemci kısıtlıyor demektir. DLSS'i RT açınca düşen FPS'i artırmak için kullanmak veya 3050/3060 gibi kartlarda ekran karttan dolayı düşük performansı gidermek için kullanmak gerekmiyor mu?

Hocam Ryzen 5 5600X ve RTX 3070 Ti ile 140 FPS alıyorum ve yeterli olduğunu düşünmüyorum

Bir tek MSI Afterburner yüklü OC değiştiren program olarak

Sizdeki sistem ne acaba?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı